Open Call: Professionelle og upcoming designere – ansøg til Design Match 2022

Arrangementer

16. marts 2022

Design Match 2022 er din mulighed for at promovere dig selv – og pitche, hvordan netop dine designkompetencer kan bringes i spil i mødet med brands og producenter fra den danske livsstilsbranche.


Som designer – både professionelle og upcoming – kan du nu ansøge om at blive en del af Design Match 2022 – en kurateret og faciliteret matchmaking med mulighed for at skabe nye samarbejder i den danske livsstilsbranche.


Design Match 2022 finder sted tirsdag d. 28. juni 2022 på Godsbanen i Aarhus.


Årets matchmaking er kurateret af Forbundet Arkitekter og Designere, Design denmark, Danske Kunsthåndværkere & Designere og Lifestyle & Design Cluster. Hvert match møde vil have en varighed af 20 minutter med mulighed for op til syv møder på dagen.

Bemærk, at vi ikke kan garantere at alle deltagere får et match, da disse baseres på kompetence matches.


Ansøgningsfristen er d. 19. april 2022.


I din ansøgning opfordres du til at vedlægge en tosidet A4 PDF-præsentation i lavformat af dit designvirke i tekst og billeder. Udvælges du til Design Match 2022, vil din præsentation indgå i et designerkatalog*, der oprettes med henblik på matchmaking i regi af Design Match.

Alle ansøgere vil modtage svar om deltagelse d. 28. april 2022.


Ansøg om at deltage i Design Match 2022 via ansøgningsskemaet her
– inden d. 19. april 2022.

Bemærk: For at deltage, skal du have et CVR-nummer.


Hvor

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C


Kontakt

Joan Knudsen
Projektleder, Lifestyle & Design Cluster
E-mail: joan@ldcluster.com
Telefon: +45 42 42 12 43


Vigtige datoer

Deadline for ansøgning: 19. april 2022
Information om deltagelse: 28. april 2022
Deadline for ønsker til matches: 24. maj 2022
Design Match 2022: 28. juni 2022


Design Match 2022 er et samarbejde mellem Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD), Design denmark (Dd), Danske Kunsthåndværkere & Designere (DKoD) og Lifestyle & Design Cluster (LDC), støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.


*Materialet må gerne være hentet fra en eksisterende hjemmeside o.lign og tilpasset PDF-format. Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til at indgå i designer-kataloget, oprettet med henblik på promovering af designere og matchmaking i regi af Design Match.