Medlemsfordel: Få styr på din virksomheds GDPR med LEXOFORMS

Medlemsfordele

4. maj 2022

Gennem Design denmark får medlemmer 15% rabat på alm. virksomhedsabonnement (ekskl. moms) på Lexoforms online IT-løsning til opbygning og løbende ajourføring af virksomhedens GDPR-dokumentation og compliance opgaver. Med løsningen hjælper Lexoforms medlemmer med at leve op til personforordningens bestemmelser, herunder opbygning og vedligehold af den nødvendige og lovpligtige GDPR-dokumentation. Pris: Vejledende pris før medlemrabat pr/år 4.200,- (reguleres hvert år 1. januar).


GDPR handler i bund og grund om at passe på personers data

Men det skal også være så let og forståeligt som overhovedet muligt for dig. Derfor har Lexoforms udviklet en enkel, intuitiv, billig og fremtidssikret løsning. 

– Hvad er Lexoforms?
En online løsning, der gør det enkelt at få og holde styr på GDPR.

– Hvor lang tid tager det?
GDPR skal dokumenteres løbende præcis ligesom dit regnskab. Derfor giver det også mening at få det systematiseret med det samme.

– Hvorfor vælge Lexoforms?
Lexoforms gør opgaven med GDPR enkel, intuitiv og fremtidssikret. Lexoforms har også tilknyttet en hær af rådgivere, der vil kunne hjælpe dig til lige netop det, du har brug for.

– Hvordan kommer du igang?
Lexoforms byder på velkomst webinar tirsdag d. 31. maj kl. 13.00-14.00, hvor du kan høre mere om, hvilke krav GDPR stiller til dig og din virksomhed, en gennemgang af Lexoforms løsning til Dd’s medlemmer samt de fordele, medlemmer har adgang til. Tilmeld dig her.

Læs mere om Lexoforms løsning og din medlemsfordel på din medlemsside her.

Lexoforms tilbyder ligeledes udvalgte startpakker med GDPR-rådgivning til medlemmer af Design denmark samt adgang til webinarserien Kom godt i gang fra 2022, hvor du kan høre mere om de basale krav, hvordan du dækker flankerne af og er beredt.
Find links her.

Find alle Design denmarks medlemsfordele her.