Keepr Collective

Nå de 17 - via design

5. maj 2022

Alt for få møbler får nyt liv efter første køb og hvert år bliver 11 millioner tons møbler smidt ud i Europa.

For at mindske dette overforbrug, skal vi tænke i cirkulær økonomi – uanset om du er virksomhed eller privat forbruger – dét, er Keepr Collectives mission: at øge andelen af cirkulære køb ved at gøre det nemt og overskueligt – og på den måde bidrage til, at vi sammen går en grønnere fremtid i møde.

Keepr Collective er en resale platform for designmøbler og interiør, der gør det nemt at indrette mere bæredygtigt – både som virksomhed og som privatforbruger.

Platformen har til formål at forlænge møbler og interiørs levetid ved at sætte flere produkter i cirkulation. Derfor kan du på Keepr Collective finde overskydende varer i form af 2. sorteringsmøbler, prototyper, udstillingsmøbler fra showrooms og shoots, returvarer, samt brugt interiør fra take-back koncepter. Alle disse produkter kommer direkte fra udvalgte design brands, som kan købes til reducerede priser i vores webshop. 


Udvalget af brands kommer løbende til at udvide sig

Til en start kan man på Keepr Collective kunne købe overskydende- og brugt interiør fra FDB Møbler, Artemide, Wehlers, We Do Wood og raawii. Udvalget består lige nu af lamper, stole, interiør accessories i form af vaser, spejler, og knagerækker. 

Keepr Collective vil løbende udvide med flere brands og produkter, så flere møbler og interiør får chancen for et andet, tredje, og fjerde liv. 


Du kan kontakte Keepr Collective hvis du er indretningsdesigner/indretningsarkitekt og gerne vil blive vejledt til at indrette bæredygtigt for dine kunder


Hvem står bag?

Bag Keepr Collective står iværksætter-trioen Emma Lindroth, Per Rajendran og Kristine Rønde, der alle har baggrund inden for marketing. I flere år har de på første hånd oplevet, hvordan overforbrug er blevet en fast del af virksomheders og forbrugers hverdag til stor skade for miljøet, og det gav dem lyst til at bruge deres kompetencer til at øge cirkulært forbrug inden for møbler og interiør. 

www.keeprcollective.com


Produkttyper

Produkterne på Keepr Collective bliver kategoriseret efter type og stand.På Keepr Collective finder du 4 forskellige typer af produkter: 

Extras

Typisk produkter som er nye eller kun brugt i meget begrænset omfang:

  • Produkter fra foto-shoots eller udlån
  • Produkter hvor emballagen er brudt eller beskadiget men indholdet er intakt
  • Produkter som er udgået fra sælgers sortiment
Seconds

Når møbler produceres i mindre skala kan der forekomme små variationer og afvigelser som et resultat af håndværket. 2. sorterings produkter har typisk mindre uregelmæssigheder i form, farve eller materiale, som ikke er særlig tydelige.

Preloved

Produkter som har haft et tidligere liv, f.eks. fra udstilling eller take-back. Alt efter møblets historie kan det fremstå som helt nye eller brugt i meget begrænset omfang.

Circular

Nye produkter som er skabt efter cirkulære principper, f.eks. produceret af genanvendte materialer og designet med henblik på at genanvendes i fremtiden.

Gå til Keepr Collective.