exhibit studio præsenterer STACKS et rumligt alfabet i Officinet fra d. 15. juni

Udstillinger

17. maj 2022

exhibit studio er et nyetableret tværfagligt designstudio bestående af Arkitekt Emilie Allin og Designer Liv Engelbrecht. exhibit studio’s praksis er drevet af en undersøgende tilgang til eget fag – på tværs af skala, hvor formgivning og materialitet er en væsentlig kilde til at finde uudforskede steder i deres arbejde. De ønsker at udfordre grænserne imellem arkitektur, design og kunsthåndværk og finder svar på abstrakte ideer og forståelser af deres fag ved netop at arbejde med grænserne imellem. Dette kan opleves i deres første soloudstilling STACKS – et rumligt alfabet!

Udstillingen åbner officielt under 3daysofdesign d. 15. juni 16.00 – 20.00

Der er sneak peek d. 10. juni fra 16.00 – 20.00

Udstillingen lukker d. 2. juli

Hvor: Officinet, Bredgade 66, Kbh K

Gå til exhibit studios Instagram.