Design denmark

Seminar: Skab forretning i Kinas svar på Silicon Valley

China

Invitation til seminar for designvirksomheder og kreative brancher:

Skab forretning i Kinas svar på Silicon Valley

Få indsigt i, hvordan din virksomhed kan få finansiering til kreative design- og innovationsprojekter med kinesiske virksomheder.

En af verdens hurtigst voksende byer med 20 mio. indbyggere hedder Shenzhen og ligger et stenkast fra Hong Kong. I 70’erne var det en lille landsby, i dag er Shenzhen et industrielt kraftcenter bygget på produktion af alt fra møbler til elekstronisk udstyr.

Shenzhen har som erklæret mål at tranformere sig til designknudepunkt, og bystyret investerer i at udskifte traditionel OEM-produktion og skabe egne brands til det kinesiske og globale marked.

I samarbejde med Invest Shenzhen er Design denmark (+ flere) værter ved et seminar, hvor du kan få viden om, hvordan din virksomhed kan blive en del af væksteventyret.

Finansieringsmuligheder for dansk design, kreativitet og innovation
Design denmark samarbejder med SIDA (Shenzhen Industrial Design Profession Association) og Invest Shenzhen om eksportfremstød og en finansieringsordning kaldet “10 to 10”. Ordningen gør det muligt for danske og kinesiske virsomheder at få finansiering til innovative designprojekter, som understøtter Shenzhens vision om forandring af de industrimastodonter, der har base i byen.

Seminaret er åbent og gratis, og vi er værter ved en let frokost. Har jeres virksomhed allerede forretning i Kina, eller overvejer I at få det, så er dette seminar et must-go.

Tid
19. juni kl. 09:30 til 12:30

Sted
Designmuseum Danmark, Festsalen
Bredgade 68
København K

Tilmelding
[contact-form-7 id=”1161″ title=”tilmelding-til-event”]

Læs også Design denmark-medlemmer på Asiens største designmesse