Bliv medlem

Velkommen i Design denmark!


Du kan, sammen med cirka 500 andre designere og designpartnere, være med til at styrke dansk design i ind- og udland.

“Som medlem får du konkrete medlemsfordele, et netværk, markedsføring af dine kompetencer og meget mere…”

Design denmark skaber partnerskaber på tværs af erhverv, kultur og videnskab. Vi arbejder for at sikre, at designere og virksomheder dygtiggør sig gennem vidensdeling og solidarisk styrker udbredelsen af dansk design. Vi kalder det Professionalisering og Promovering.

Design denmarks mange medlems- og erhvervsrettede aktiviteter handler alle om oplysnings- og forandringsproces, ved klart at vise, hvordan design kan anvendes til gavn for virksomheder, samfund og miljø.

Vi tror på design. Vi tror på effekten af design. Vi tror på, at dansk design kan noget særligt og at Danmark må og skal bibeholde sin status som design nation.

Det er om denne overbevisning vi står sammen.


Vi markedsfører dine kompetencer

Design denmark arbejder for at sikre, at branchen til enhver tid opleves som synlig og relevant blandt beslutningstagere. Gennem markedsføring, policy-making, netværk og arrangementer demonstrerer vi effekten af dit arbejde som designer og viser, hvilken betydning design skaber for virksomheder, borgere og samfund.

Design denmark arbejder for, at design opleves som målbart værdiskabende, som et klart parameter for konkurrencedygtighed og som et værktøj til at skabe positive forandringer i hele værdikæden.

Vi anser vores alliance for at være den naturlige bannerfører, ekspert og rådgiver i designspørgsmål, både hjemme og internationalt.

Som medlem af Design denmark får du, udover det designmæssige fællesskab, flere helt konkrete fordele.


Du kan blandt andet få:

Se den fulde liste her.


Hvilket medlemskab passer dig?

Vi har flere typer medlemskaber tilpasset den enkeltes behov. Alt fra personlige medlemskaber til medlemskaber for uddannelsesinstitutioner og større designvirksomheder.


Læs mere om Design denmark her.