Design denmark

CHART DESIGN 2018

Fra den 31. august til den 2. september kan du opleve 12 designgallerier under CHART DESIGN 2018.

Lanceringen af CHART DESIGN som en fast del af CHART er i tråd med CHART’s langvarige mål om at opmuntre og styrke de tværfaglige processer i de kunstneriske discipliner.

De 12 designgallerier udstiller sammen i de historiske omgivelser Den Frie – som betragtes som et arkitektonisk mesterværk. Udstillingen spænder fra sjældne modernistiske ikoner til eksperimentelt håndværk og moderne design.

Under udstillingen kan du blandt andet opleve den fransk-britiske kunstner Alice Anderson. Hendes arbejde drejer sig om den fysiske og åndelige eksistens af designede objekter i verden. Anderson præsenterer for første gang i Norden, og hun præsenterer sin store  installation ‘Connexions‘ i Den Fries centrale rum

The young generation 

Som en del af CHART DESIGN finder du udstillingsplatformen CURIO, som er en udstilling, der giver unge nordiske designere og håndværkere muligheden for at præsentere deres arbejde i eksperimentelle og ikke- kommercielle omgivelser. I år tager CURIO form som en tematiseret udstilling, hvor 13 unge designere udfordre det politisk miljø inden for design ved at sætte spørgsmålstegn ved, hvad det betyder at være kommeciel. Udstillingen udforsker legende de overordnede hierarkier og skjulte kommercielle strukturer i moderne design, og den bærer titlen Trans Act.

Du kan læse mere om CHART DESIGN her

Dato: 31. august – 2. september
Sted: Den Frie, Oslo Plads 1, 2100 København Ø
Adgang: Gratis