Design denmark

Danish Design Award - se finalisterne

Godt design skal give værdi til brugerne, og med årets felt af finalister er der 50 stærke bud på, hvordan design kan gøre en forskel.

Danish Design Award har nu offentliggjort finalisterne til Danmarks store designpris. 181 løsninger blev sendt ind fra designere og virksomheder over hele landet, og nu er de 50 finalister udvalgt, der skal dyste om dette års priser ved uddelingen den 28. maj.

Når dørene slås op til Danish Design Award 2018 i Industriens Hus midt i København er det alt fra tøj og møbler over industriudstyr og brandidentiteter til deleøkonomiske mobil-apps, der skal dyste om de fornemme designpriser.

Det er Dansk Design Center og Design denmark, der står bag Danish Design Award, hvor vinderne, udpeget af en uafhængig jury, offentliggøres ved en stor prisfest i Industriens Hus den 28. maj 2018.

Adm. direktør Henrik Sølje Weiglin udtaler:
“Vi er stolte over igen i år at kunne præsentere et stærkt felt af finalister til Danish Design Award, der tilsammen demonstrerer kvaliteten og bredden i den danske designbranche netop nu. En stor tak til vores jury, der har udvalgt et imponerende felt af finalister blandt de 181 indsendte løsninger.

I den danske designbranche er vi overbeviste om, at dansk design kan stå endnu stærkere – ikke mindst internationalt. Danish Design Award samler netop alle designfeltets aktører, både udøvere og brugere, og hylder den store diversitet og bredde i dansk design, som vi skal bygge videre på. Design denmark har sammen med Dansk Design Center startet en bevægelse med Danish Design Award, som alle kan være en del af – fra designprofessionelle til virksomheder og offentlige institutioner.”

Du kan kan se alle finalisterne her 

Vil du vide mere om Danish Design Award? Kontakt projektleder hos Design denmark Kristine Lauritsen, mail: kla@designdenmark.dk, tlf: 2713 6193