Dd Personligt Medlemskab

Design denmark Personligt Medlemskab er for dig, der ønsker at deltage i faglige netværk, finde inspiration og forretningsmæssig sparring samt støtte den danske designbranche.

Gennem dit medlemskab støtter du desuden foreningens arbejde med at styrke forståelsen og øge brugen af design i Danmark.
Læs mere om Design denmark her.


Dine vigtigste medlemsfordele

Design denmark tilbyder en række ydelser, der kan give dig direkte besparelser som medlem. Nogle af de konkrete medlemsfordele er:

Find alle medlemsfordele her.


Design denmark medlemskort

Alle personlige medlemmer får udleveret et medlemskort. Medlemskortet kan bruges til at påvise medlemskab, eksempelvis for at opnå gratis adgang til Louisiana, få rabat på Designmuseum Denmark, få 15% på designpublikationer hos Strandberg Publishing og rabat på årskort hos Dansk Arkitektur Center.
Find hele listen med rabatter her.


MDd – Medlem af Design denmark

MDd er foreningens beskyttede medlemsbetegnelse.
Medlemmer, som har afgangbevis fra minimum 3 års sammenhængende videregående udannelse med hovedvægt på designfaglige metoder, rådgivnings- og/eller formgivningskompetencer, kan efter optagelse i foreningen bruge titlen MDd. Vi fremsender ved indmeldelse logo til dig, som kan indlejres i hjemmeside, e-mailsignatur o.lign.


Kontingent

Det koster 1.325 kr. (inkl. moms) i kvartalet at være Design denmark Personligt Medlem.
Hvis du oplyser dit CPR-nummer ved indmeldelsen, gør vi automatisk SKAT opmærksom på, at du skal have fradrag for dit kontingent.


Personligt medlem eller enkeltmandsvirksomhed?

Du har også mulighed for at have et medlemskab gennem din enkeltmandsvirksomhed.
Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed med overskud, kan det normalt bedre betale sig for dig, at melde dig ind som firmamedlem.
Som enkeltmandsvirksomhed kan du kan trække kontingentet fra som en udgift.
Læs mere om Medlemskab for Enkeltmandsvirksomheder.


Tilbage til medlemstyper


Har du spørgsmål vedrørende medlemskab, kan du kontakte Design denmarks sekretariat på info@designdenmark.dk.