Design denmark

Design denmark Firma Medlem

Design denmark Firma Medlemskab er for designbureauer og andre designvirksomheder, der ønsker at deltage i faglige netværk, -inspiration, forretningsmæssig sparring og støtte udviklingen af designbranchen.

Vi er mere end 600 medlemmer i Design denmark, hvilket gør os til landets største brancheforening. Design denmark er resultatet af en fusion mellem søsterorganisationerne Danske Designere og Danish Design Association i april 2014.

Som firmamedlem af Design denmark har du og dine medarbejdere mulighed for at deltage gratis i de fleste af Design denmarks arrangementer og aktiviteter.

  • Design denmark afholder en lang række faglige arrangementer om året, hvor du kan få inspiration og netværke med dine kolleger i branchen.
  • Design Denmark driver også designbranchens erfagrupper og har løbende forskellige tilbud om gratis efteruddannelse, kurser og aktiviteter, der hjælper dig til at få en bedre forretning.
  • Design denmark kontoret hjælper gerne med sparring i forhold til forretning eller kommunikation og vil ofte være i stand til at finde relevante personer, du kan snakke med, hvis du står med en konkret udfordring.

Gennem dit medlemskab støtter du desuden foreningens arbejde med at styrke forståelsen og øge brugen af design i Danmark. Læs mere om hvordan Design denmark arbejder for din sag som brancheforening.

Øvrige medlemsfordele

Design denmark tilbyder en række ydelser, der kan give direkte besparelser i medlemsvirksomheden og dermed tjene hele eller en del af kontingentet hjem. Nogle af de konkrete medlemsfordele er:

Kontingent

Kontingentet bliver beregnet på baggrund af antallet af fuldtidsansatte i virksomheden. Du kan se de nuværende kontingentsatser her.

Indmeldelse

Indmeldelse er let via denne onlineformular.

Har du spørgsmål vedrørende medlemskab, kontakt:

Abelone Varming, direktør
Design denmark
av@designdenmark.dk
2032 0263