Design denmark

Design denmark Personligt Medlem

Design denmark Personligt Medlem er for dig, der ønsker at deltage i faglige netværk, finde inspiration og forretningsmæssig sparring samt støtte den danske designbranche.

Vi er mere end 600 medlemmer, hvilket gør os til landets største designbrancheforening. Design denmark er resultatet af en fusion mellem organisationerne Danske Designere (DD) og Danish Design Association (DDA) i april 2014.

Design denmark:

  • afholder faglige arrangementer, som DesignBar, konferencer og debatter.
  • driver designbranchens erfagrupper og har løbende forskellige tilbud om gratis efteruddannelse, kurser og aktiviteter, der hjælper dig til at få en bedre forretning.
  • hjælper med sparring i forhold til forretning eller kommunikation og står for matchmaking af medlemmer.
  • står sammen med Dansk Design Center bag Danmarks store designpris Danish Design Award.
  • arrangerer eksportfremstød til udvalgte internationale markeder for og med sine medlemmer.

Gennem dit medlemskab støtter du desuden foreningens arbejde med at styrke forståelsen og øge brugen af design i Danmark. Læs mere om hvordan Design denmark arbejder for din sag som brancheforening.

Øvrige medlemsfordele
Design denmark tilbyder en række ydelser, der kan give direkte besparelser i medlemsvirksomheden og dermed tjene hele eller en del af kontingentet hjem. Nogle af de konkrete medlemsfordele er:

Kontingent
Det koster DKK 972 eks. moms i kvartalet at være Design denmark Personligt Medlem.

Hvis du oplyser dit CPR-nummer ved indmeldelsen, gør vi automatisk SKAT opmærksom på, at du skal have fradrag for dit kontingent.
Hvis du har en enkeltpersons virksomhed med overskud, kan det normalt bedre betale sig for dig at melde dig ind som firmamedlem. Som firmamedlem kan du kan trække kontingentet fra som udgift og sende evt. medarbejdere med til Design denmarks erfagrupper og arrangementer.

Indmeldelse
Indmeldelse som personligt medlem sker via denne onlineformular.

Har du spørgsmål vedrørende medlemskab, kontakt:
Abelone Varming, direktør
Design denmark
av@designdenmark.dk
2032 0263