Design denmark

Konference: Design fremtidens forretning

Konference: Design fremtidens forretning

Søren Kaster, Partner & CEO i LEAD Agency og tidligere tv-vært, styrer slagets gang, når toneangivende designere og forretningsfolk sætter hinanden stævne på Comwell i Aarhus. 

Konferencen Design Fremtidens Forretning giver et unikt indblik i de nye samarbejder, der gennem Plus-programmet er skabt mellem danske virksomheder og designere. Kom og hør, hvilke konkrete værdier designmetoder og -tænkning har skabt i meget forskellige virksomheder.

Erhvervsprofiler og designcases
Konferencen byder på oplæg fra fremtrædende profiler fra dansk erhvervsliv samt cases, der viser konkret, hvordan designmetoder kan skabe hurtigere og mere profitabel innovation.

Du kan møde:

  • Jeanette Omann, som er 4. generationsmøbelproducent i JENSENplus. Jeanette fortæller om ”at varetage en dansk designarv i et globalt marked”.
  • Nicolai D. Johannesen fra Reshopper. Hør, hvordan ”en digital designsucces kan udfordre de store spillere – og skabe genbrug frem for overforbrug”.
  • Erick Thürmer, administrerende direktør i Thürmer Tools. Erik videreformidler sin vision om ”at skabe et Spotify for tools”.
  • Christoffer B. Mørch, industriel designer og partner i Ideaal. Hør om designcases med fokus på “Hvad koster det der design – og hvilket resultat giver det på bundlinjen?”.
  • Sofia Wulff, marketingdirektør i Comwell. Sofia fortæller om ”hvordan fremtidens konference for erhvervsgæster kan designes.
  • Jeppe Schytte-Hansen, CEO i SkabelonDesign og næstformand i Design denmark, sætter fokus på design som værdiskaber med udgangspunkt i pluspartnerskabet med Mærsk, nye forretningsmodeller til gavn for både leverandør og kunde og giver eksempler på værdien ved en succesfuld implementering af designmetoder.

Break-out-session
På konferencens break-out-sessions kan du gå i dialog og deltage i workshops med virksomheder og designere fra Plus-programmet.

Dem kan du opleve:

  • Hotelkæden Comwell og designvirksomheden FUTU fortæller om fremtidens konference.
  • Pensionsselskabet MP Pension og designerne fra IS IT A BIRD fortæller om at gentænke forretningen og imødekomme nye målgrupper.
  • E-vet og Kruuse-koncernen, som samarbejder med Imageconsult & Co, deler viden om at gå fra analog til digital, og hvordan designmetoder kan udvikle en organisation, kultur og produkter/ydelser.
  • Skov A/S og Attention fortæller om, hvordan designsamarbejdet har givet Skov et nyt mindset, der har bragt dem fra produkt til service.

Tilmelding
Tilmeld dig eventet her
Bemærk: Der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Tid
Den 11. oktober, 2016, kl. 12:30 – 18:00

Sted
Comwell Hotel Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus

Om Plus
Plus er et program for markedsmodning af virksomheder og designere, som sammen udvikler nye, effektive metoder og værktøjer til at accelerere innovation. Plus drives af Dansk Design Center, Dansk Industri, DTU og Design denmark.

Om Business by Design
Business by Design er et midtjysk vækstinitiativ, som arbejder for at styrke samarbejdet mellem virksomheder og designkompetencer. Design denmark er værtsorganisation for Region Midtjyllands klyngeinitiativ der er en del af More Creative, der er støttet af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.
Følg Business by Design-klyngen på facebook.