Design denmark

Design Studio Lars Vejen lancerer ny møbelkollektion i Japan

4. februar 2020

Når HIRATA GEN COLLECTION slår dørene op til udstilling og åbningsfest i Tokyo, er det ikke blot lanceringen af et helt nyt møbelbrand, men også lancering af en komplet og ny møbelkollektion designet af Lars Vejen i samarbejde den japanske designer, Taijiro Ishiko, under navnet ‘studioA27’ målrettet det professionelle såvel som det private marked.

Møbeludstillingen vil bl.a. rumme en ny serie af pendler håndlavet i Indonesien samt hånddrejede træskåle designet til Gato Mikio i Japan. Sidst, men ikke mindst, visualiseres udvalgte møbler i et modulært træhus fra Njordrum og giver besøgende mulighed for at opleve møblerne ved en 3D gåtur i udstillingen.

Ud over designsamarbejdet mellem Design Studio Lars Vejen og Taijiro Ishiko er det danske bureau Ineo Designlab med til at skabe projektets grafiske identitet og tilføjer dermed endnu et dansk designislæt i Japan.

Lanceringen af møbelbrandet og -kollektionen finder sted d. 18. februar 2020 kl. 17.00 og udstillingen er herefter åben t.o.m. d. 21. februar 2020.

For invitation og tilmelding til lanceringen kontakt mail@studioA27.com.