3 Online Morgenseminar ved det det Kongelige Akademi med Bæredygtig dagsorden

Det Kongelige Akademi afholder tre online morgenseminarer om bæredygtighed i mode- og tekstilvirksomheder. Her kan du få ny viden og inspiration til at omstille din virksomhed til en bæredygtig fremtid.

11.11.2020 kl. 9-11

Bæredygtige virksomhedsstrategier
Der tales meget om cirkulære og bæredygtige forretningsmodeller, men hvad er de egentlig for en størrelse, og hvor skal man starte, hvis man gerne vil integrere bæredygtighed i sin virksomhed?

18.11.2020 kl. 9-11

Bæredygtig produktudvikling
Hvad er bæredygtige produkter, og hvilke mulighedsrum er der i forhold til bæredygtig produktudvikling?

25.11.2020 kl. 9-11

Bæredygtige fortællinger  
Hvordan opbygger man en stærk bæredygtighedsfortælling, selvom alt ikke kan lade sig gøre på én gang – og hvilke faldgruber og potentialer skal man være opmærksom på?

Oplægsholdere

Else Skjold

Lektor og Ph.d. i design og bæredygtighed samt programansvarlig for ny kandidatuddannelse ved Det Kongelige Akademi.

 Skjul beskrivelse

Else Skjold er lektor og Ph.d. i design og bæredygtighed og programansvarlig for en nystartet kandidatuddannelse i mode og tekstildesign hvor bæredygtighed er fuldt integreret. Hun er igennem en årrække den mest citerede stemme i den offentlige debat i Danmark om bæredygtig omstilling i mode- og tekstilbranchen, og har i sin forskning arbejdet med bæredygtig omstilling gennem design i en række store og mellemstore danske virksomheder.

Kirsti Reitan Andersen

Post Doc ved CBS med bæredygtighed i tekstil- og modeindustrien som fokusområde.

 Skjul beskrivelse

I sin stilling som Post Doc på CBS arbejder Kirsti med udfordringer og muligheder for at fremme bæredygtighed i tekstil- og modeindustrien. Hun gør dette i tæt dialog og samarbejde med såvel design- som produktionsvirksomheder. I sit arbejde har Kirsti særligt fokus på alternative forretningsmodeller og lokalproduktion, herunder kombinationen af nye og konventionelle produktionsmetoder og forbrugerens rolle i den bæredygtige forretningsmodel. Hun er dybt engageret i udviklingen af uddannelsesmateriale om bæredygtige forretningsmodeller, herunder Sustainable Business Models for the Fashion Industry og Business Models for Sustainability (MOOCs til den internationale uddannelsesplatform Coursera). Kirsti har erfaring med at arbejde med design og innovation, både fra sin tid i konsulentbranchen og i sin nuværende stilling ved CBS.

25. nov 2020
kl. 09.00 – 11.00
Online via ZOOM
Pris
Medlemmer625,- (Inkl. moms)
Øvrige625,- (Inkl. moms)