Åbent introduktionsmøde til det nye VidensNetværk: Dansk design i Kina

Kom med, når Design denmarks nye VidensNetværk om dansk design i Kina introduceres til et åbent onlinemøde for medlemmer torsdag d. 12. november kl. 15.00-16.30. I spidsen for netværket står CMO hos Ehubnordic, Ann Christin Mahrt, og designer Ebbe Gehl klar til at byde velkommen!

Hvordan finder man arbejde i Kina som dansk designer? Hvordan er det at arbejde og sælge dansk design i Kina? Og hvorfor kan Kina være et relevant marked for danske designere?

Med en stor og stærk møbelindustri leverer Kina til et enormt og ekspanderende indenlands boligmarked. Samtidig udbygges det kinesiske eksportmarked, dels med egne produkter, men i stort omfang som leverandør til internationale møbelkæder og underleverancer til udenlandske møbelproducenter. Den kinesiske interesse for vestlig livsstil er stor – og især dansk design står stærkt. Danske møbler kopieres, men der sker en udvikling. Kopitendensen afløses tiltagende af ønsket om at udvikle nye designs og egne kollektioner. Mange kinesiske producenter søger derfor samarbejde med internationale – og meget gerne danske – designere.

Som CMO hos Ehubnordic hjælper Ann Christin Mahrt virksomheder med at sælge produkter i Kina via oversøiske webshops og kan derfor dele erfaringer med online salg, digital marketing og trends i Kina samt viden om, hvorfor de kinesiske forbrugere køber udenlandske produkter. Med en baggrund som designer har Ebbe Gehl tegnet møbler og drevet tegnestue i mere end 50 år. Over årene har han tegnet og udviklet produkter for virksomheder i Danmark og Skandinavien samt Europa, Afrika og Amerika, og har de seneste 20 år arbejdet tæt sammen med firmaer i Asien.

VidensNetværket bliver et forum for kontakt, formidling og viden om dansk design i Kina, og vil fokusere på arbejdskultur, kopiering versus branding, bæredygtighed samt salg og markedsføring. Er du efter introduktionsmødet interesseret i at blive en del af VidensNetværket, kan du kontakte en af netværkets to tovholdere og aftale nærmere.

12. nov 2020
kl. 15.00 - 16.30
Online via Zoom
Pris
MedlemmerGratis