Åbent møde for medlemmer i VidensNetværk for Bæredygtig Innovation

Tag pulsen på VidensNetværket for Bæredygtig Innovation – kom til åbent møde

I VidensNetværket for Bæredygtig Innovation åbner vi vores næste møde op for alle medlemmer af Design denmark med målet om at være flere i gruppen. Netværket mødes til vidensdeling, diskussion, udvikling, oplysning og besøg om det mest relevante emne i tiden; bæredygtighed.

Er danske designere en del af løsningen på den globale klimakrise?

Det er vi ret sikre på. Men præcis hvordan? Det vil vi undersøge, diskutere og professionalisere os indenfor. Er det ikke netop os, der kan få miljøvenlige forandringer til at udvikle sig fra græsrodskultur, til at blive en naturlig del af den almindelige forbrugskultur? Hvis du vil dele din viden og udvikle dig professionelt inden for bæredygtig innovation, så kom med til dette åbne netværksmøde, hvor du kan tage pulsen på VidensNetværket for Bæredygtig Innovation og afgøre, om du skal være en del af netværket fremover.

Vi er ca. 10 medlemmer i netværket lige nu. Jo flere vi er, jo mere viden får vi.

Har du lyst til at tage pulsen på om VidensNetværket for Bæredygtig Innovation er noget for dig, så kom til vores næste møde fredag d. 11. september kl. 08.30 – 10.00 hos Design denmark. Tilmelding sker til Tenna Hansen på mail@tennahansen.dk eller til Marie-Louise Rosholm på contact@studio-mlr.com senest d. 8. september.

Vi glæder os til at se mange medlemmer!

OBS: Det forudsætter at man er medlem af Design denmark for at deltage i netværket.

11. sep 2020
kl. 08.30 - 10.00
Online via teams: Kontakt Kristine Lauritsen for link - kla@designdenmark.dk
Pris
MedlemmerGratis