Boost din Business – Fundraising

Hvordan kan søgningen af fondsmidler booste din business?

Oplev begge sider af en fondsansøgning, når både designere med erfaring med ansøgning til og samarbejde med fonde samt repræsentanter fra de tre store fonde, Statens Kunstfonds – Udvalget for Kunsthåndværk og Design, Industriens Fond og EL-FORSK, åbner op for, hvad en fondsansøgning kan indebære – og hvordan det kan booste din business.

For hvordan er det som designer at søge fonde? Og hvad lægger fonden egentlig vægt på, når de modtager ansøgninger?

Danmark er om noget støttemidlernes land med et mekka af store og små fonde, programmer og puljer at søge, uanset hvilken type design du arbejder med. Kom med og lyt, når de tre Design denmark medlemmer, Christian Flindt, Lotte Nystrup Lund og Svend Onø fortæller om deres mangeårige erfaringer med fondssøgning inden for et bredt designfelt.

Design denmark inviterer til inspirerende Boost din Business netværksmøde med fokus på, hvordan designvirksomheder og designere kan bruge fondsansøgninger til at kickstarte og udvikle en virksomhed, få nye kunder og samarbejdspartnere, opnå ny viden og udvide det faglige netværk. Hør også om, hvordan fondsstøttede projekter giver unikke muligheder for at skabe et kreativt rum med plads til at eksperimentere og udvikle helt nye designtilgange, -services og produkter. Men – alt er absolut ikke lutter guld og grønne skove, når du søger om fondsmidler – og får dem. Hør derfor også om faldgruberne og lær af nogle af de mindre gode, dybt købte fondserfaringer, som de tre erfarne designere deler ud af på mødet. Der sættes bl.a. fokus på timeforbrug i ansøgningsprocessen og undervejs i et fondsstøttet projekt, etablering af partnerskaber, udfordrende fondsøkonomi, komplicerede kundedialoger, benhårde udbetalingsprocedurer, lovgivningen om designrettigheder og på, hvad du kan gøre for at beskytte dine rettigheder i et fondsstøttet projekt.

Dagens oplægsholdere er

25. feb 2020
kl. 09.00 – 11.00
Design denmark
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K
Pris
MedlemmerGratis
Øvrige300 kr.
Vi gør venligt opmærksom på, at der er et ‘no-show’ gebyr på DKK 200 til deltagere, som ikke dukker op eller melder afbud senere end 24 timer før arrangementets afholdelse.