Gratis Webinar: Boost din Business om Idémageri og co-creation – hvordan lykkes man som iværksætter?

Line Jensen Illu. og Kartotek Copenhagen fortæller om, hvordan du forvandler din kreative passion til en bæredygtig forretning – gennem idérigt iværksætteri og co-creation!

Drømmer du om at starte din egen virksomhed og udfolde din kreativitet og passion i en forretning? Så skal du deltage i dagens morgenbooster-arrangement, hvor du får inspiration til, hvordan du kan kaste dig ud i netop dette!

  • Hvordan former man sin passion til en forretning?
  • Hvad skal der til for at tage springet?
  • Hvad er de største udfordringer?
  • Er man aldrig bange?
  • Hvordan skaber man det gode samarbejde på tværs af branchen?
  • Og hvordan forvandler man sin start-up til en etableret virksomhed?

Det er blot nogle af de spørgsmål vi gennemgår, når Design denmark sammen med med Line Jensen Illu. og Kartotek Copenhagen inviterer til Boost din Business om idémageri og co-creation – hvordan lykkes man som iværksætter?

Dagens oplægsholdere

Illustrator, forfatter og grafisk designer, Line Jensen, der står bag Line Jensen Illu., er kendt fra sine dagbogstegninger om det genkendelige og nære i hverdagslivet, der både går op og ned med mand og børn.

Psykolog og grundlægger af det danske stationary brand Kartotek Copenhagen, Julie Warberg, inviterer med sin tilgang til papirprodukter til stille øjeblikke, der sænker hastigheden på hverdagens hyper-digitaliserede liv.

Fælles for begge er deres mangeårige erfaring som iværksættere samt hvordan de med  genkendelighed og fordybelse skaber kropslige oplevelser hos brugerne – både hver for sig, men også sammen, hvor de to virksomheder har udviklet designprodukter, der på fin vis kombinerer begge virksomheders æstetik og tankegang – og illustrerer, hvad der kan komme ud af et frugtbart samarbejde.

Tilmelding

Arrangementet er gratis at deltage i, men kræver tilmelding.

Følg med på Instagram

Line Jensen Illu.
Kartotek Copenhagen

 

Fotokreditering:
Line Jensen Illu. / Kartotek Copenhagen

23. feb 2021
kl. 10.00 – 11.30
Online via Zoom
Pris
MedlemmerGratis
ØvrigeGratis
Vi gør venligt opmærksom på, at der er et ‘no-show’ gebyr på DKK 200 til deltagere, som ikke dukker op eller melder afbud senere end 24 timer før arrangementets afholdelse.