Cphbusiness webinar: Hvad får du ud af at tage efteruddannelse?

Efter- og videreuddannelse kan være mange ting, men hvad får du helt konkret ud af at tage et fag eller et kursus? På dette webinar fra Cphbusiness møder du en studerende, der fortæller om sin oplevelse med efteruddannelse, og hvad den bruges til på arbejdspladsen.

Du bliver klogere på, hvordan det er at tage efter- og videreuddannelse, hvordan ny viden kan bruges på dit arbejde, og hvilket udbytte det kan have for din virksomhed. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål undervejs, og ellers er du velkommen til bare at lytte.

Med på webinaret er lektor Bjarne Rostbøll Christiansen, der til daglig underviser i kommunikationsfag som eksempelvis strategisk kommunikation og kommunikation i praksis på Cphbusiness. Bjarne er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere arbejdet som presseansvarlig for Nordea Bank. Bjarne har siden taget en masteruddannelse i voksenlæring hos DPU og har undervist på akademiniveau i syv år.

Cphbusiness har udviklet dette webinar med projektet Step Up, der har til formål at styrke vejen til efteruddannelse for ufaglærte og faglærte.

Du kan deltage i webinaret fra en hvilken som helst PC, Mac eller tablet. Det er en god idé at bruge et headset, da det giver dig en bedre lyd og mulighed for at stille spørgsmål undervejs, hvis du også har mikrofon. Du behøver ikke bruge dit videokamera.

Webinaret er forbeholdt modtagere af Cphbusiness’ nyhedsbrev, og ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt nyhedsbrevet. Du kan dog til enhver tid afmelde dig igen.

 

Kontakt

Mette Løjborg-Rønde, uddannelses- og projektkonsulent
Telefon: 36 15 46 97
E-mail: mero@cphbusiness.dk

 

Læs også Design denmarks 5 skarpe til Mette Løjborg-Rønde om værdien af efteruddannelse her.

27. okt 2020
kl. 19.00 - 20.00
Online