Design Camp in Denmark 2019 – japansk besøg

Bliv del af Design Camp 2019, og kom og vær med når Design denmark får japansk besøg d. 16. september kl. 09.00 – 11.00. Vi undersøger sammen den danske og den japanske designscene, primært inden for digital design, ved et intimt, uformelt morgenmøde på Børsen. Og du er hermed inviteret.

Design denmark har i en årerække fokuseret på interaktion og vidensdeling mellem danske og japanske designere. Via workshops, infodage og studietur har vi givet Dd medlemmer mulighed for at skabe personlige relationer i Tokyo, og komme endnu mere under huden på den japanske kultur og designscene. Nu byder vi på endnu en mulighed i samarbejde med Aya Okamura, administrerende direktør og stifter af Ayanomimi.

‘Design Camp in Denmark 2019’ har til formål at styrke relationerne mellem danske og japanske kreative. Vi sætter rammerne for sparring og god dialog mellem professionelle designere fra begge lande, når 11 kreative japanere besøger Design Camp i København. Det første stop på programmet bliver et besøg hos Design denmark – Børsen. Og du er velkommen. Kig forbi til kaffe og morgenboost d. 16. september kl. 09.00 – 11.00, og vær med til en sjov og uformel netværks formiddag. Hør om forskelle og ligheder og skab dine egne relationer med japanske designere, der primært beskæftiger sig med den digitale del af designudvikling.

Join in – listen – learn – grow!

Program

09.00: Velkomst Aya Okamura – En introduktion til dansk-japansk kultur (Ayanomimi)
09.15: Præsentation af Abelone Varming – Om den danske designscene (Design Denmark)
09.30: Præsentation af Julie Søgaard – Om fremtidens digitale design og link til Japan (Design Matters)
09.45: Intro til netværksdialog efter pausen
09.50: Aktiv pause
10.00: Uformel samtale i grupper om; Den danske design DNA, Designerens rolle i Japan, Designtrends, Kulturelle forskelle og ligheder, Fremtiden for design, Udfordringer m.m.
11.00: Arigato & Tak for i dag!

‘Design Camp in Denmark 2019’ er organiseret af: (alfabetisk orden)

Ayanomimi
Cinra (Japan)
Design Matters

I samarbejde med:

Design denmark
Designit
Designmuseum Danmark
Invest in Denmark (den danske ambassade i Japan)
Kontrapunkt
Space10

16. sep 2019
kl. 09.00 – 11.00
Design denmark
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K
Pris
MedlemmerGratis