Medlemsarrangement: Design denmark og Det Kongelige Akademi inviterer til rundvisning i afgangsudstillingen: Solutions 2021

Nu får du og Design denmarks andre medlemmer en unik mulighed for at komme på rundvisning i afgangsudstillingen: Solutions 2021, hvor de nyslåede kandidater udstiller deres projekter.


Rundvisning med dekan og kandidater:

Rundvisningen bliver med ingen ringere end Dekan Mathilde Aggebo og kandidater fra udvalgte specialer. Arrangementet varer i to timer, én time til rundvisning og én time til at gå rundt i udstillingen og tale 1:1 med både dekan og kandidater fra alle programmer.

NB! Udstillingens gæster skal kunne fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ coronatest.

Der er kun 30 pladser til rundvisningen.


Solutions 2021: Digital og fysisk afgangsudstilling

I år er afgangsudstillingen både fysisk og virtuel og er derfor tilgængelig både lokalt og internationalt.

Kandidaterne tager livtag med FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og gennem deres projekter har de forholdt sig kunstnerisk og fagspecifikt til en lang række samfundsrelevante og sociale problemstillinger.

Afgangsudstillingen viser deres meget konkrete bud på, hvordan arkitektur, design og konservering kan være med til at forbedre og udvikle det samfund vi lever i.

Gå til den online afgangsudstillign her.

 

The road of life consists of winding paths and detours

Læs rektor Lene Dammand Lunds tale til dimittenderne, afholdt ved diplomoverrækkelsen den 25.6.2021.

 

 

 

 

13. aug 2021
kl. 15.00 - 17.00
Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering
Danneskiold-Samsøes Allé 51
1435 København K
Pris
MedlemmerGratis
ØvrigeKun for medlemmer
Vi gør venligt opmærksom på, at der er et ‘no-show’ gebyr på DKK 200 til deltagere, som ikke dukker op eller melder afbud senere end 24 timer før arrangementets afholdelse.