Design Match 2021

Kurateret og faciliteret matchmaking med mulighed for at skabe nye samarbejder i den danske livsstilsbranche.

Med Design Match 2021 får profesionelle og upcoming designere muligheden for at promovere sig selv og deres designkompetencer i mødet med stærke brands og producenter fra den danske livsstilsbranche.

Med Design Match 2021 har designere en unik mulighed for at møde brands og producenter fra den danske livsstilsbranche og præsentere, hvordan netop deres designkompetencer kan bringes i spil hos den enkelte livsstilsvirksomhed.

Årets matchmaking kurateres af Danske Kunsthåndværkere & Designere, Forbundet Arkitekter og Designere, Design denmark og Lifestyle & Design Cluster.

Til årets matchmaking kan de udvalgte designere og livsstilsvirksomheder booke møder med hinanden. Hvert møde vil have en varighed af 20 minutter.

Forud for Design Match 2021 inviteres årets deltagere på webinar om det gode designpitch tirsdag d. 12. oktober 2021 kl. 09.30 – 11.00.

Har du sendt din ansøgning?

Som designer kan du læse mere om Design Match 2021 og Open Call for ansøgninger her.
Vær opmærksom på, at ansøgningsfristen for deltagelse er d. 1. oktober 2021.

Som livsstilsvirksomhed og -producent kan du ansøge om at blive del af Design Match 2021 her.

Design Match 2021 er et samarbejde mellem Danske Kunsthåndværkere & Designere, Forbundet Arkitekter og Designere, Design denmark og Lifestyle & Design Cluster, støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

 

For at sikre et trygt arrangement for alle, sendes nærmere information om evt. Covid-19 retningslinjer ud til alle deltagere forud for fremmøde.

27. okt 2021
Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Pris
MedlemmerGratis
ØvrigeGratis