ECO-design Challenge 2022: Online Q&A

Er du designer, kunsthåndværker – eller del af en designvirksomhed? Og er du nysgerrig på, hvordan ECO-design Challenge netop kan være med til at opgradere dine kompetencer?

Tirsdag d. 24. maj 2022 kl. 9-10 inviterer vi til online Q&A om det kommende forløb, hvor du kan høre mere om årets casevirksomheder, challenges, program, forventet udbytte samt forventninger til årets deltagere.

Hvad er ECO-design – og hvordan bliver det en Challenge?

I efteråret 2022 omdanner vi igen ECO-design til en Challenge, hvor udvalgte designere, kunsthåndværkere og designvirksomheder får muligheden for at opgradere deres kompetencer. Forløbet sætter fokus på EU’s kommende ECO-design direktiv – som sættes i spil i et proaktivt samarbejde mellem designere og producenter.

Hvorfor er ECO-design vigtigt – også for dig som designer og kunsthåndværker?

Inden for de kommende år vil EU stille bæredygtigheds dokumentationskrav til virksomheder, der ønsker adgang til EU’s indre marked for møbel- og tekstilprodukter. Derfor er det afgørende for virksomheder – og designeres og kunsthåndværkeres – succes og vækst, at designe produkter, services og systemer, der lever op til EU’s ECO-design direktiv.

ECO-design Challenge 2022 er derfor en unik mulighed for at få hands-on erfaring med emnet – viden, der potentielt kan give dig en konkurrencefordel på markedet som designer og kunsthåndværker.

Læs mere om ECO-design Challenge 2022 her.

Kontakt

Birgitte Markussen, Projektleder, Lifestyle & Design Cluster
E-mail: birgitte@ldcluster.com

 

ECO-design Challenge 2022 er et samarbejde mellem Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD), Design denmark (Dd), Danske Kunsthåndværkere & Designere (DKoD) og Lifestyle & Design Cluster (LDC), støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

24. maj 2022
kl. 09.00 - 10.00
Online via Zoom