Fair Festival

Danmarks nye festival og messe for bæredygtighed, Fair Festival, afholdes i Aarhus d. 19. – 21. marts 2021 – og du kan komme med!

Fair Festival byder på tre dage med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Her kan du få syn for sagen, når festivalen har samlet en række virksomheder, der alle arbejder med bæredygtighed. Du kan se deres produkter og høre om deres arbejde. Festivalens program byder også på foredrag, underholdning og lærerige workshops, når nogle af landets klogeste, grønne hoveder er inviteret ind til at fortælle og underholde om klima og grøn omstilling. Oplev politikere og meningsdannere quizze mod hinanden og blive udfordret på deres klimaviden, eller hør mere om certificeringer og produktionsomlægning, når nogle af Danmarks ypperste specialister kommer og informerer og inspirerer dig til, hvordan du selv kan ændre dine forbrugsvaner i en grønnere retning.

Fair Festival giver sig en sanselig oplevelse og et menneskeligt ansigt på bæredygtige løsninger, og du kan bl.a.:

  • Får overblik over hvilke muligheder, der er for grønt og mest muligt bæredygtigt forbrug, så du som forbruger kan træffe kvalificerede valg.
  • Kan møde virksomheder fra alle brancher, som arbejder målrettet med bæredygtighed, der alle glæder sig til at fortælle deres historie om, hvordan og hvorfor de brænder for grøn omstilling, og hvordan de arbejder med FN’s 17 verdensmål.
  • Kan købe ind med god samvittighed af alt fra tøj til boligtilbehør og lækre madvarer.
  • Kan møde pensionskasser og banker, som investerer bæredygtigt.

Find festivalens fulde program her.

Globe Go Green

Bag Fair Festival står Globe Go Green, som blev stiftet i sommeren 2019 af iværksætter Kristine Overgaard Nielsen.

Globe Go Green består af en gruppe mennesker, der vil gøre mere bedre. De er forbrugere, som forbrugere er flest, og har ingen belæg for at belære. Globe Go Green er drevet af en tro på, at alle kan gøre lidt og at vi sammen kan gøre en forskel.

Med baggrund i sig selv ønsker Globe Go Green at skabe et forum, som samler virksomheder, der arbejder målrettet med bæredygtighed, med målet om at skabe indblik og overblik, så vi alle kan træffe bevidste og kvalificerede valg.

Læs mere om Globe Go Green her.

Fotokreditering: Fair Festival

19. mar 2021
Ridehuset
Vester Allé 1, 8000 Aarhus

Godsbanen
Skovgaardsgade 3, Indgang 3A, 8000 Aarhus

Scandinavian Center Århus
Margrethepladsen 2, 8000 Aarhus