Designmesse

Formland Autumn 2020

Danmarks største designmesse

Gennem 35 år har designmessen Formland samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Som mødested for designbranchen kan du lade dig inspirere, handle og netværke med udstillere, designere samt førende eksperter og stylister på messens trendzoner. Få overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid, og mød danske og udenlandske leverandører, samarbejdspartnere og kolleger.

Med det nye koncept, TrygtMCH®, har Formland etableret en række COVID-19 retningslinjer, så du trygt kan besøge designmessen. Grundet COVID-19 retningslinjer skal din entrébillet derfor forudbestilles og registreres online, og er ikke mulig at registrere ved indgangen som tidligere. Vær opmærksom på, at du skal vælge hvilken dag du ønsker at besøge messen, når du registrerer din entrébillet.
Læs mere om billetregistrering her.

Medlemmer af Design denmark kan købe entrébillet til reduceret pris på 50 kr. Log ind på din medlemsside for at finde rabatkoden.

Formland er henvendt fagfolk og kunder med CVR-nummer, og ikke private personer, da leverandører, der udstiller på messen, henvender sig til forhandlere og indkøbere i branchen.

Formland Autumn løber fra d. 13. – 16. august 2020. Læs mere her.

Fotokreditering: Tony Brøchner / MCH

13. aug 2020
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning
Pris
Øvrige200 kr.