FSC Danmark: Webinar om FSC®, FN’s verdensmål og FSC-markedsføring

Er du involveret i din organisations strategiske kommunikation, i udviklingen af markedsføringsmaterialer eller i opsætningen af materialer med FSC-varemærker? Så er dette webinar hos FSC Danmark noget for dig! Webinaret er også for medarbejdere, som arbejder med FN’s verdensmål (SDG’erne).

På webinaret gennemgås FSC-varemærkereglerne og eksempler på, hvordan din organisation kan bruge dem i markedsføring, kommunikation og produkter. Samtidig får du indsigt i, hvordan FSC bidrager til flere af FN’s verdensmål, og hvordan din organisation kan kommunikere dette ved at bruge “Together We Are FSC”-platformen.

Kurset er gratis for medlemmer af FSC Danmark. Bemærk, at en certificering eller en licens ikke er det samme som et medlemskab. Er du usikker på, om din organisation er medlem, så tjek medlemslisten her, før du tilmelder dig. Webinaret afholdes via Microsoft Teams. Du får en tilmeldingsbekræftelse fra NemTilmeld efter tilmelding, og ca. en måned før webinaret modtager du en kalenderindkaldelse.

Kursusindhold

Modul 1: FSC, FN’s verdensmål og forbrugtendenser

  • Intro til FSC og CSR
  • Præsentation af CSR-platformen “Together we are FSC”
  • Præsentation af markedsførings- og kommunikationsmaterialer om FSC og verdensmålene
  • Forbrugertendenser og bæredygtighed

”Together we are FSC” er en online platform, hvor FSC’s bidrag til 14 af de 17 verdensmål præsenteres gennem beskrivelser samt smukke billeder og film fra hele verden. I modul 1 på dette webinar vises platformen, og hvordan virksomheder bidrager til verdensmålene via deres FSC-certificerede produkter og kan kommunikere dette. FCS Danmark fortæller også om de seneste forbrugertendenser, når det gælder bæredygtighed og socialt ansvar.

Modul 2: Sæt FSC’s varemærker i spil

  • Introduktion til retningslinjerne for brug af FSC’s varemærker
  • Introduktion til FSC’s Marketing Toolkit og download af FSC-mærker og markedsføringsmaterialer
  • Eksempler på god varemærkebrug

Har du styr på FSC’s varemærker og mulighederne med dem? I webinarets modul 2 får du konkret opkvalificering i reglerne for brug af FSC’s varemærker (både for virksomheder, der er certificeret og virksomheder med en FSC-markedsføringslicens). FSC Danmark introducerer også FSC’s Marketing Toolkit, som indeholder gratis markedsføringsmaterialer og stærke logoer, og der vises gode eksempler på, hvordan man kan bruge FSC’s varemærker i markedsføring og kommunikation.

Tilmeldingsfrist:

Mandag d. 15. marts 2021 kl. 05.30

Arrangør:

FSC Danmark
Telefon: +45 88 70 95 18
E-mail: info@fsc.dk

17. mar 2021
kl. 09.30 - 12.00
Online via Microsoft Teams
Pris
Øvrige1.875 kr.