Kulturmødet Mors 2021 digital: Årets rapporter og analyser

I bedste “alt hvad du bør vide-stil” starter Kulturmødet Mors med en præsentation af årets rapporter og analyser på kulturområdet. Hvad konkluderer de? Derefter spørger vi panelet, hvordan kulturlivet kan blive bedre til at arbejde med tal, analyser og data – og hvorfor det er vigtigt.

Præmissen for samtalen er en fremtids-diskussion. Hvilken viden har vi brug for, hvis kulturlivet skal stå stærkt? Hvilken data har politikerne og beslutningstagerne brug for? Hvordan får rapporterne værdi for kulturinstitutionerne selv, så de kan bidrage til publikums- og forretningsudvikling? Kan kulturlivet lære af andre brancher, når det handler om at producere analyser og omsætte resultater?

Panel

  • Jane Sandberg, Direktør v/Enigma
  • Mille Marcussen, Head of Tourism, Culture and Experiences v/Epinion
  • Henriette Søltoft, Vicedirektør, Brancheudvikling v/Dansk Industri

Vært: Ronnie Hansen

Link til stream åbner d. 19. august 2021

Kulturmødet Mors 2021

Kulturmødet er Danmarks samlingssted for samtalen om kunst og kultur. Scenen sættes for vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration på tværs af brancher, og skaber oplevelser, der bringer kunsten helt tæt på.

Digitalt samtaleprogram

Årets program er en hybrid mellem et digitalt samtaleprogram og en perlerække af kunstoplevelser på Mors i dagene d. 19. – 22. august. Med det digitale program inviteres hele Danmark med i samtalen om kunst og kultur.

Kulturmødets stærke DNA ligger i samtalerne. Det er her temperaturen tages på de aktuelle temaer i kulturlivet, nye tendenser udpeges, viden deles på tværs af landet og internationale stemmer inviteres indenfor. Vær med, når Kulturmødet Mors går digitalt og sender live fra studiet.

Læs mere om Kulturmødet Mors 2021 og årets digitale såvel som fysiske program her.

Fotokreditering: Kulturmødet Mors

19. aug 2021
kl. 09.30 - 10.30
Online