Kulturmødet Mors 2021 digital: Kunst og teknologi

Teknologi skaber helt nye kunstneriske muligheder. Vi ser kunstnere, der med kunstig intelligens skaber nye værker, eller udkommer på digitale platforme, der revolutionerer måden, vi møder kunsten på.

Denne samtale går tæt på de teknologiske trends i kunsten og potentialet for fremtiden. Kan teknologien være med til at demokratisere kunsten, når rammerne sprænges for, hvordan den bliver skabt, og hvordan vi interagerer med den?

Men vi vender også blikket den anden vej, og spørger hvordan kunsten kan berige den teknologiske udvikling. I en tid, hvor hasttags, tweets og statusopdateringer har ændret vores sociale liv, mangler vi måske et rum for refleksion. Er kunsten the missing link, der kan sikre en teknologi med dybere værdier end marketing, effektivisering og likes?

Panel

  • Katrine K. Pedersen, Head of ARKEN Art+Tech Lab og ekspert i digital kultur
  • Cecilie Falkenstrøm, Digital kunstner
  • Thomas Bjørnsten, Kunsthistoriker v/Aarhus Universitet
  • Jon Møller Andersen, Arkitekt og stifter af BLOCKTRACK

Vært: Christiane Vejlø

Link til stream åbner d. 19. august 2021

Kulturmødet Mors 2021

Kulturmødet er Danmarks samlingssted for samtalen om kunst og kultur. Scenen sættes for vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration på tværs af brancher, og skaber oplevelser, der bringer kunsten helt tæt på.

Digitalt samtaleprogram

Årets program er en hybrid mellem et digitalt samtaleprogram og en perlerække af kunstoplevelser på Mors i dagene d. 19. – 22. august. Med det digitale program inviteres hele Danmark med i samtalen om kunst og kultur.

Kulturmødets stærke DNA ligger i samtalerne. Det er her temperaturen tages på de aktuelle temaer i kulturlivet, nye tendenser udpeges, viden deles på tværs af landet og internationale stemmer inviteres indenfor. Vær med, når Kulturmødet Mors går digitalt og sender live fra studiet.

Læs mere om Kulturmødet Mors 2021 og årets digitale såvel som fysiske program her.

Fotokreditering: Kulturmødet Mors

20. aug 2021
kl. 16.00 - 17.00
Online