Cirkulær design

Lifestyle & Design Cluster holder SDG in Action: Bliv klogere på verdensmålene

FNs 17 Verdensmål har eksisteret i fem år, og vi har kun 10 år tilbage til at nå målene. I de seneste år har flere og flere virksomheder rettet fokus på dem, men hvordan kommer man egentlig i gang med at arbejde systematisk med verdensmålene? Hvordan måler man fremskridt? Og hvordan bliver man holdt ansvarlig for det man siger, man gør? Det sætter vi fokus på i dette møde.

Vi får besøg af Jannike Borg, Head of Collective Action i B-Corp Denmark, som vil fortælle om, hvordan B-Corp certificeringen og B-Corps to gratis værktøjer, ”Impact Assessment Tool” og ”SDG Action Manager”, kan bruges som inspiration til og validering af arbejdet med verdensmålene.

Yderligere får vi besøg af Jesper Panduro, CEO i Skagerak, som vil fortælle om oplevelsen med at få virksomheden certificeret—som én af de første i livsstilsbranchen i Danmark.

Som deltager får du viden om, inspiration til og adgang til vigtige værktøjer til arbejdet med verdensmålene, så du kan gå i gang med det samme.

Tidspunkt:

Den 2. december kl. 15.30 – 17.30

Adresse:

VIA University College, Ceresbyen 24, 8000 Århus C, lokale BE2.01.

Der er plads til 30 deltagere. COVID- 19 restriktioner vil blive overholdt, ligesom der vil være håndsprit i lokalet. Grundet begrænset antal pladser er tilmelding nødvendigt.

2. dec 2020
kl. 15.30 – 17.30
VIA University College, Ceresbyen 24, 8000 Århus C, lokale BE2.01.
Pris
MedlemmerGratis
ØvrigeGratis