Miljømærkning Danmark: Green Building

Er du nysgerrig efter at høre mere om Svanemærkede byggerier, Svanemærket renovering eller miljømærkede byggematerialer? Så kig forbi Miljømærkning Danmarks stand på Building Green i Forum d. 3. og 4. november 2021 – hvor messetemaet i år er “Alt er forbundet” med reference til miljø og behovet for fokus på mere cirkulær økonomi i byggeriet.

Et Svanemærket byggeri er både et godt valg for miljøet og for de mennesker, der skal bo eller opholde sig i bygningen. Det lever nemlig op til skrappe krav i hele livscyklus – dvs. krav til både materialer, byggeproces, brugsfase samt affalds- og recirkuleringsfasen.

Og det er mere populært i Norden end nogenside før: I Norden runder antallet af Svanemærkede lejligheder, huse, skoler og dagsinstitutioner, der enten er opført eller under konstruktion, snart 50.000.

Tilsvarende er udbuddet af byggematerialer, der er certificeret med et af de to officielle miljømærker – Svanemærket og EU-Blomsten – vokset markant de seneste år. En vækst, der i høj grad hænger sammen med byggebranchens øgede fokus på bæredygtighed.

Det er også muligt at Svanemærke renoveringer, som udgør en stadig stigende opgave for branchen, da mange bygninger i Norden har nået renoveringsalderen.

Mød Miljømærkning Danmark

Ved stand #34 kan du få mere information om miljømærkernes krav til både byggerier, byggematerialer og renovering.

Du kan bl.a. møde relationschef Henrik Hougaard til en snak om de muligheder og udfordringer, det giver at bygge/renovere med Svanemærket eller få sit produkt miljømærket. Du kan også få gode råd om processen fra planlægning til udførelse.

Det er også muligt at møde Miljømærkning Danmark ved paneldebatten Genbrug og genanvendelse af byggematerialer – muligheder og udfordringer d. 3. november kl. 10.50 – 11.40.

Læs mere om Building Green og hele programmet her.

Fotokreditering:
Miljømærkning Danmark

3. nov 2021
kl. 09.00 - 17.00
Forum København
Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg
Pris
ØvrigeGratis