Miljømærkning Danmark på Trends & Traditions: Køb med hjertet – gerne et grønt ét af slagsen

The Future is now! Sådan lyder både tema og opråb ved årets udgave af Trends & Traditions, som finder sted den 25. august. Her kan du møde Miljømærkning Danmark i en talk om grønne indkøb, Køb med hjertet – gerne et grønt ét af slagsen.

Alle køber produkter og services, og mange har også en bæredygtighedsstrategi. Men hvordan fusioneres indkøb og bæredygtighed, så indkøb ikke kun handler om pris, volumen og kvalitet, men også om social ansvarlighed, biodiversitet, klima eller andre grønne mærkesager?

Denne talk fokuserer både på de grønne offentlige indkøb med eksempler fra Aarhus Kommune repræsenteret af indkøbs-og udbudschef Anette Juhl Winther og DR (repræsentant to be announced) samt input fra Miljømærkning Danmark ved chefkonsulent for offentlige indkøb Rikke Dreyer til, hvordan private virksomheder kan stimulere deres bæredygtige indkøbsmuskel.

Steffen Max Høgh styrer debatten.

Trends & Traditions: The Future is now!

The Future is now! er årets Trends & Traditions tema og opråb. Vi er alle nødt til at agere bæredygtigt og handle nu for at sikre de næste generationer et værdigt liv på en naturrig klode. Hellere i går end i dag. Vi skaber fremtiden lige nu – og situationen kræver, at vi gør os umage.

Derfor stiller Trends & Traditions i år skarpt på, hvordan vi med design, arkitektur, møbler, innovation og handlinger nu og her kan sikre en grønnere fremtid.

Kom og vær med den 25. august 2021.

Fotokreditering: Miljømærkning Danmark

25. aug 2021
kl. 12.00 - 12.30
Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5a
2450 København SV
Pris
ØvrigeGratis