Miljømærkning Danmark på Trends & Traditions: Når bæredygtighed mærkes og måles

The Future is now! Sådan lyder både tema og opråb ved årets udgave af Trends & Traditions, som finder sted den 25. august. Her kan du møde Miljømærkning Danmark i debatten Når bæredygtighed mærkes og måles.

69 % af danskerne bruger miljømærker som vejledning i deres indkøb, men hvad kan certificeringer som Svanemærket og EU-Blomsten? Og hvad kan de ikke? Hvilken vej ser møbelbranchen ift. miljømærkningerne, og hvad byder fremtiden på?

Dette og meget mere debatterer Jakob Zeuthen, miljøpolitisk chef i Dansk Erhverv og forfatter til bogen Mærk din forretning, Heidi Bugge, senior miljøekspert i Miljømærkning Danmark, og Jakob Aaen, co-founder af Målbar, som har udviklet et værktøj til at måle produkters CO2-udledning.

Debatten faciliteres af Steffen Max Høgh, Sustainability Director i HOLMRIS B8.

Trends & Traditions: The Future is now!

The Future is now! er årets Trends & Traditions tema og opråb. Vi er alle nødt til at agere bæredygtigt og handle nu for at sikre de næste generationer et værdigt liv på en naturrig klode. Hellere i går end i dag. Vi skaber fremtiden lige nu – og situationen kræver, at vi gør os umage.

Derfor stiller Trends & Traditions i år skarpt på, hvordan vi med design, arkitektur, møbler, innovation og handlinger nu og her kan sikre en grønnere fremtid.

Kom og vær med den 25. august 2021.

Fotokreditering: Miljømærkning Danmark

25. aug 2021
kl. 11.00 - 11.30
Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5a
2450 København SV
Pris
ØvrigeGratis