Statens Værksteder for Kunst: Rundvisning for afgangsstuderende

Er du ved at afslutte din kunstneriske uddannelse? Så kan du meget snart søge om at få arbejdsophold på Statens Værksteder for Kunst i op til seks måneder.

Et arbejdsophold i et værksted og/eller atelier hos Statens Værksteder for Kunst er gratis og indebærer professionel rådgivning og vejledning, fuldt udstyrede værksteder med den type værksteder og maskiner, som skal til for at løse komplekse kunstneriske projekter på højeste niveau.

Det kan være væsentligt at finde det rette sted til udførelse af krævende opgaver og projekter, især når man er helt nyuddannet. Derfor er Statens Værksteder for Kunst en god mulighed, men det kræver, at du har sat dig ind i, hvilken type projekter, der gives tilsagn.

Statens Værksteder for Kunst inviterer derfor afgangsstuderende fra landets kunstneriske uddannelser til en rundvisning onsdag d. 26. maj 2021 kl. 16.00 – 17.00.

Her vil direktør Frederik Hardvendel fremvise husets mange faciliteter, fra ler-, metal- og træværksted til tekst, foto og grafik samt en række store atelierer. Frederik Hardvendel vil informere om alt, du har brug for at vide, for at lykkes med din ansøgning.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via tilmelding@svfk.dk. Skriv rundvisning i emnefeltet.

26. maj 2021
kl. 16.00 - 17.00
Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B
1401 København K
Pris
ØvrigeGratis