VidensNetværk: Dansk design i Kina

Hvordan finder man arbejde i Kina som dansk designer? Hvordan er det at arbejde og sælge dansk design i Kina? Og hvorfor kan Kina være et relevant marked for danske designere?

Med en stor og stærk møbelindustri leverer Kina til et enormt og ekspanderende indenlands boligmarked. Samtidig udbygges det kinesiske eksportmarked, dels med egne produkter, men i stort omfang som leverandør til internationale møbelkæder og underleverancer til udenlandske møbelproducenter. Den kinesiske interesse for vestlig livsstil er stor – og især dansk design står stærkt. Danske møbler kopieres, men der sker en udvikling. Kopitendensen afløses tiltagende af ønsket om at udvikle nye designs og egne kollektioner. Mange kinesiske producenter søger derfor samarbejde med internationale – og meget gerne danske – designere.

Som CMO hos Ehubnordic hjælper Ann Christin Mahrt virksomheder med at sælge produkter i Kina via oversøiske webshops og kan derfor dele erfaringer med online salg, digital marketing og trends i Kina samt viden om, hvorfor de kinesiske forbrugere køber udenlandske produkter. Med en baggrund som designer har Ebbe Gehl tegnet møbler og drevet tegnestue i mere end 50 år. Over årene har han tegnet og udviklet produkter for virksomheder i Danmark og Skandinavien samt Europa, Afrika og Amerika, og har de seneste 20 år arbejdet tæt sammen med firmaer i Asien.

VidensNetværket er et forum for kontakt, formidling og viden om dansk design i Kina, og fokuserer på arbejdskultur, kopiering versus branding, bæredygtighed samt salg og markedsføring.

Tilmelding sker ved at kontakte netværkets tovholdere Ann Christin Mahrt på e-mail ac@ehubnordic.com og Ebbe Gehl på e-mail ebbe@gehl.dk.

OBS: Det forudsætter at man er medlem af Design denmark for at deltage i netværket.

25. aug 2021
kl. 14.30 - 16.00
Design denmark
Børsen, Slotholmsgade 1
1217 København K
Pris
MedlemmerGratis