Webinar: At håndtere krise – Som samfund

Hvordan ser fremtidens samfund ud? Verden er fortsat ramt af COVID-19 og i Design denmark har vi tidligere undersøgt, hvordan vi kan håndtere krise som enkeltperson og som virksomhed. Men hvilken opgave står vi som samfund over for, når vi forholder os til håndtering af krise i fremtiden, heriblandt klimakrisen? På dette webinar bliver du klogere på, hvor vi som samfund er på vej hen, når vi ser ud i fremtiden.

2020 har været og er stadig et år præget af forandring og omstilling – og vi vil skulle forandre det velkendte igen og igen i al fremtid. Hvordan vil det, vi har oplevet i årets løb, påvirke vores samfund i fremtiden, og hvordan forholder vi os til kommende kriser?

  • Hvad håber vi på for fremtiden?
  • Hvilke udfordringer ser vi?
  • Og hvad har vi indtil videre lært af 2020?

På dagens webinar vil paneldeltagerne, der alle er eksperter inden for fremtidsscenarier ift. design og bæredygtighed, hjælpe os med til at forstå, hvordan vi kan bruge og overføre lærdommen fra 2020 til håndtering af kriser i fremtiden – som samfund. Hvilke forandringer og trends tror de, der følger et år som 2020? Og kan vi have et mål om fortsat at skabe mere profit i fremtiden, når vi på samme tid taler om bæredygtighed og klimavenlig udvikling?

Paneldeltagere:

27. okt 2020
kl. 11.00 – 12.15
Online via Zoom
Pris
MedlemmerGratis
ØvrigeGratis