Webinar om ophavsret med Johan Løje

I forlængelse af Design Match-programmet inviterer projektpartnerne* mandag d. 29. november 15.00 – 16.30 til webinar omkring ophavsrettigheder med Johan Løje.

Ved webinaret vil der være oplæg fra Johan Løje foruden god tid til spørgsmål.


Om Johan Løje

Johan Løje har mere end 25 års erfaring med behandling af varemærke- og designansøgninger samt retssager på området om patentkonflikter.

Johan Løje rådgiver bl.a. Design denmark og WEARs medlemmer. Han er senest blevet rangeret blandt de bedste procedører i IP-sager af den internationalt anerkendte publikation World Trademark Review, og udpeget som IP-ekspert af EU-Kommissionen og i egenskab heraf har han undervist blandt andet kinesiske højesteretsdommere i immaterialret og ledelsen af det kinesiske AIC i håndhævelse af god markedsføringsskik. Alliance (GALA), der er et stort, internationalt netværk af reklameadvokater.

Johan Løje er også en del af den stiftende gruppe bag det kommende danske DesignNævn, som du kan læse mere om her.

Tilmelding

Alle kan tilmelde sig webinaret – men tilmelding er nødvendig

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte joan@ldcluster.com


Webinaret er lavet i forbindelse med Design Match – *som er et samarbejde mellem Design denmark, Danske Kunsthåndværkere og Designere, Forbundet Arkitekter og designere og Lifestyle & Design Cluster og er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

29. nov 2021
kl. 15.00 - 16.30
Online
Pris
MedlemmerGratis
ØvrigeGratis