Verdensmål

Workshop – Dialogværktøj til arbejdet med FN’s verdensmål

Arbejdet med bæredygtige løsninger og verdensmål bliver i højere grad et konkurrenceparameter, og noget kunderne efterspørger. Med Mylius er det let at fortælle og vise kunderne, hvordan man konkret arbejder med verdensmålene, så det ikke bliver tom snak, men noget der bygger på troværdige handlinger.

Først og fremmest giver værktøjet overblik. Mange virksomheder efterspørger en metode til at komme i gang med arbejdet med verdensmålene, for det opleves for de fleste som en noget uoverskuelig opgave. Det favner vidt og bredt, men Mylius hjælper med at finde fokus.

Værktøjet er meget intuitivt at arbejde med og giver en visuel præsentation, der skaber et godt grundlag for at videreformidle arbejdet. Mylius kan bruges i forbindelse med konkrete projekter, produkter, virksomheden eller noget helt fjerde.

Du kan hurtigt kortlægge den nuværende situation, sætte mål og beskrive, hvordan målene skal nås.

På workshoppen d. 13. september vil vi arbejde ud fra 3 generelle cases, som giver et bredt snit ind i designbranchen.

Workshoppen afholdes af Lea Ravnkilde Møller og Søren Gabriel fra Orbicon, som har udviklet dialogværktøjet. Workshoppen er et samarbejde mellem Orbicon og Design denmark. Læs mere om dialogværktøjet Mylius og Orbicon her.

Arrangementet er støttet af Industriens Fond.

13. sep 2019
kl. 9.00 – 12.00
Design denmark
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K
Pris
MedlemmerGratis