Design denmark

A. Petersen - Mød Danish Color Board

A. Petersen Collection & Craft inviterer til spændende eftermiddagsmøde om farvebrug og processer torsdag d. 13. juni . 2019.

Hvordan opstår idéen til en bestemt farveskala? Er det et billede, der sætter det igang, en politisk situation, et naturfænomen eller? Og hvordan arbejder man sig videre fra udgangspunktet og frem til en farveskala, der dur om 2 år? Kan man overhovedet forudsige hvilke farver vi kommer til at bruge 2 år frem i tiden? Kan få mennesker have indflydelse på hvilke farveholdninger, der bliver dominerende i fremtiden på globalt plan? Det er nogle af de emner og processer Danish Color Board vil fortælle om på mødet.

Danish Color Board består af en gruppe, som arbejder professionelt med farver. Gruppen er interdiciplinær og favner fra tekstildesign og fashion over sko- og tapetdesign til indretningsarkitektur og industriel design.

Formand for Danish Color Board Marie-Louise Rosholm fortæller:
Vi er sammen om én passion, nemlig farver! To gange om året mødes vi for at skabe et dansk bud på farver to år frem i tiden. Dette bud bringer vi til Intercolor, som er en tilsvarende gruppe, men på internationalt plan. På den internationale workshop skaber vi så et international bud på farver. Den 13. juni kan du opleve de internationale ‘encountere’ – tidsnedslag fra de enkelte Intercolor-medlemslande præsenteret som videoer. Der vil være rig mulighed for at se og studere tidligere års farvekort fra Danish Color Board og fra Intercolor, samt diskuttere med medlemmer af Danish Color Board-gruppen. Måske får du endda lyst til at være med i Danish Color Board?

Mødet er tiltænkt personer, der arbejder professionelt med farver og/eller design.

Praktisk
Dato: 13. juni 2019
Tid: 16.00 – 18.00
Sted: A. Petersen, Kløvermarksvej 70, 2300 København S
Pris: Det koster 150 kr. at deltage (90 kr., hvis du har årskort til A. Petersen). Prisen er inklusiv adgang til udstillingen.
Tilmelding: Send en mail til kari@apetersen.dk – der er et begrænset antal pladser. Beskriv ganske kort i mailen hvordan du arbejder med design/farver.

Læs mere om arrangementet her

20190613