Design denmark

Book en Booster - Individuel sparring i cirkulær design

Hvordan kan cirkulær design booste din business?

Book en individuel sparring med det cirkulære designfællesskab, RE·DO·THINK, hvor Helle Brechling Johansen og Tenna Hansen vil rådgive og vejlede om cirkulær designforståelse.

Med udgangspunkt i egen case kan du/I blive udfordret og guidet i de muligheder, der ligger i cirkulær designudvikling og hvordan du/I kan få indsigter i specifikke afsæt til håndtering af det daglige arbejde med cirkulær design.

Vejledningerne tager afsæt i de nyeste tiltag inden for cirkulære designmetoder og -teorier, kombineret med de to designeres mangeårige erfaringer med cirkulær designforståelse inden for et bredt designfelt. Med eget udviklet cirkulært designtool gives der mulighed for refleksion og sparring i hvert trin i designprocessen. Der sættes herved fokus på designbranchens mange muligheder, såvel strategisk som praktisk, hvis designprocessen re-tænkes ud fra en cirkulær designforståelse.

Book en Booster-forløbene vil køre i foråret 2020, hvor de to designere vil stå til rådighed første torsdag i hver måned fra februar til og med april måned. Forløbene er en sparringsproces, hvor du/I får mulighed for individuel vidensudveksling og sparring á 45 minutters varighed.

Sparringen har til formål at du/I bliver hjulpet til den cirkulære designdannelse, der er behov for til at fremme en cirkulær fremtid.

Datoer og tidsrum
6. februar 2020 kl. 13.00 – 16.00
5. marts 2020 kl. 09.00 – 12.00
2. april 2020 kl. 09.00 – 12.00

Adresse
Design denmark, Børsen, Slotholmsgade, 1217 København K

Tilmelding
Rådgivningen kan bookes gratis af Design denmark medlemmer efter først-til-mølle princippet. Du/I kan tilmelde dig/jer og få mere information ved at kontakte projektleder Lise Damsager Hansen på info@designdenmark.dk eller 26 36 69 95.

Er du ikke medlem af Design denmark, kan du kontakte Lise Damsager Hansen og høre om mulighederne for deltagelse samt medlemsskab på info@designdenmark.dk eller 26 36 69 95.

Boost din Business – Cirkulær design

Hvis du interesserer dig for cirkulær design, bæredygtighed og verdensmål opfordrer vi dig desuden til at deltage i Boost din Business – Cirkulær design d. 28. januar 2020 kl. 09.00 – 10.30, hvor Helle Brechling Johansen og Tenna Hansen fortæller om deres mangeårige erfaringer med cirkulær designforståelse. Under netværksmødet får du eksempler på cirkulær designtænkning og hvordan du kan gå fra tænkning til ageren, når du har opnået et cirkulært mindset.

I forbindelse med Boost din Business-arrangementet vil det også være muligt at tale med Helle Brechling Johansen og Tenna Hansen om de individuelle Book en Booster-sparringsforløb.

Boost din Business – Cirkulær design er gratis for medlemmer af Design denmark. Tilmeld dig her.
Øvrige interesserede i Boost din Business – Cirkulær design kan købe billet til 300 kr. her.

20200402