Design denmark

Boost din Business #1 - Advisory Board eller bestyrelse?

Går du med overvejelser om, hvordan du kan booste din business? Boost din Business er et nyt arrangement-koncept, hvor Design denmark har samlet en række kompetente oplægsholder, der over fem oplæg hjælper dig/jer med at booste din/jeres forretning på forskellige områder. Det første Boost din Business arrangement handler om valget mellem et advisory board og/eller en bestyrelse.

Går du med overvejelser om forretningsudviklingen af din virksomhed med fokus på vækst, nye forretningsområder, rekruttering af nøglemedarbejdere eller sparring på ledelsesplan, så kan det være at tiden er inde til et advisory board eller en bestyrelse.

Program 

  • Hvad er forskelle og ligheder mellem et advisory board og en bestyrelse. Hvornår er hvilket board det rigtige, og er det et enten eller, eller et både og?
  • Do’s and don’ts ved etablering af et advisory board og en bestyrelse. Hvad er oplægsholdernes erfaringer for at sikre et værdiskabende board?
  • Business case: Eksempel på hvad andre virksomheder får ud af arbejdet med advisory boards.
  • Q&A session med begge oplægsholdere og erfaringsudveksling mellem deltagerne.

Oplægsholdere

Jeppe Schytte-Hansen, CEO, SkabelonDesign A/S
Jeppe Schytte-Hansen er til daglig CEO i SkabelonDesign og co-founder af Templafy. Disse to forretninger er vokset fra 3 ansatte til i alt 165 ansatte. Jeppe er derudover medlem af 3 advisory boards og 4 bestyrelser, herunder næstformand for bestyrelsen i Design denmark. Jeppes bidrag til ’Boost din Business’ om bestyrelser og advisory boards er baseret på erfaringer og konkrete eksempler.

Uwe Birkkjær, Founder, Birkkjær Advisory
Uwe Birkkjær har mere end 25 års ledelseserfaring fra danske og internationale virksomheder. Hans brede erfaringspænder fra marketing og faglig funktionsledelse til roller som administrerende direktør og bestyrelsesposter. Uwe faciliterer en række advisory boards, hvor han både rekrutterer medlemmer til advisory boards og deltager som facilitator på møderne mellem virksomhederne og medlemmerne af advisory boardet.

Praktisk
Dato: 30. april 2019
Tid: 8.00-10.00
Sted: Design denmark, Børsen, Slotsholmsgade 1217 København K
Pris: 300 kr. – gratis for Design denmark medlemmer.

Køb din billet her
Design denmark medlemmer kan tilmelde sig gratis her

Vi gør venligt opmærksom på, at der er et ‘no-show’ gebyr på DKK 200 til deltagere, som ikke dukker op eller melder afbud senere end 24 timer før arrangementets afholdelse

20190430