Design denmark

Boost din business#2 LinkedIn

Boost din business#2 handler om professionel anvendelse af LinkedIn – strategi og redskaber.

LinkedIn er en kendt og solid platform til branding af din virksomhed, ligesom platformen er velegnet til at opsøge nye opgaver og kunder. “Erhvervslivets Facebook” er bredt anvendt i Danmark, og det kan betale sig at bruge denne SoMe-kanal til at kommunikere effektivt med de mange brugere og interessenter.

Design denmark inviterer til morgenmøde, hvor oplægsholder Randi Hovmann deler ud af sin viden om og erfaringer med brugen af LinkedIn som et professionelt kommunikationsværktøj.

Hvem er arrangementet relevant for?
Oplægget er relevant både for dig, der allerede er i gang med Social Media, og gerne vil vide, hvordan I får mest mulig værdi ud af LinkedIn i forhold til den tid, I investerer. Og for dig, der endnu ikke er i gang, men som gerne vil kende mediets muligheder, så du kan vurdere, om det vil være din tid værd.

Program
  • Hvad: Faglig introduktion af LinkedIn – hvorfor og hvordan for designvirksomheder
  • Hvorfor: Læg den rette strategi for din virksomhed
  • Hvordan: Planlægning, intern forankring og god community management
  • Hvem: Din egen og evt. ansattes profiler
  • Hvornår: Tjekliste til opstart eller genstart af arbejdet med LinkedIn. Formålet med øvelsen er at tage første skridt i arbejdet med LinkedIn

Om oplægsholderen

Randi Hovmann er specialist i forretningsmæssig rådgivning i digital kommunikation og sociale medier med særlig vægt på brugeroplevelsen. Hun udfører 360 graders digital rådgivning, både hvad angår intern og ekstern kommunikation og de underlæggende processer. Hendes interessefelter er digital strategi, UX (user experience), SoMe (sociale medier) og CMS.

Praktisk
Dato: 11. juni 2019
Tid: Ankomst kl 8.00 – møde fra 8.30-10.00
Sted: Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K.
Pris: 300 kr – arrangementet er gratis for Design denmark medlemmer.

Køb din billet her
Design denmark medlemmer kan tilmelde sig her

20190611