Design denmark

Copenhagen Light Festival - Grand Opening

Kom til Grand Opening af den københavnske lysfestival Copenhagen Light Festival

Lørdag d. 1. februar skydes årets lysfestival i gang, når Copenhagen Light Festival inviterer til Grand Opening og reception i Børssalen.

Med lysfestivalen fremviser Copenhagen Light Festival byen på nye og overraskende måder i en mørk vintertid. Festivalen samler etablerede og upcoming lyskunstnere og -designere, studerende, organisationer og kommercielle spillere i et stort non-profit projekt, der inkluderer og omfavner byens aktiviteter i februar.

Gå på opdagelse i byens særlige lommer gennem værker og installationer, der inkluderer farver, bevægelse og lyd, og tag på tur forbi parker, facader og skjulte perler. Festivalen henvender sig til alle med projekter for alle aldre.

Program for Grand Opening i Børssalen

Velkomst og taler ved

  • Franciska Rosenkilde, Kulturborgmester
  • Camilla Van Deurs, Stadsarkitekt
  • Lars Liebst, Direktør Tivoli
  • Jesper Kongshaug, Lysdesigner og Formand for CLF
  • Karin Barrie Larsen, Projektkoordinator for CLF

17.50 – 18.25: Reception

Praktisk
Dato: 1. februar 2020
Tid: 17.00 – 18.25
Adresse: Børssalen, Børsgade 1, 1217 København K
Arrangør: Copenhagen Light Festival
Tilmelding: Tilmeld dig åbningsreceptionen her – OBS senest tirsdag d. 28. januar 2020

Lys på Børsen

Under Copenhagen Light Festival lægger Børsen hus til en stor lysinstallation i de vinduer, der vender mod Frederiksholms Kanal i perioden 1. – 23. februar 2020.

Med sine oplyste, blå nuancer tager lysinstallationen udgangspunkt i den historiske Børsbygning tilbage fra påbegyndelsen af dens konstruktion under Christian d. 4. og frem til i dag, hvor bygningen både er en af de mest ikoniske i Danmark med sit snoede dragetårn og centrum for handel i København.

Fra at have været ejet af Kongehuset og private, er Børsen i dag ejet af danske virksomheder repræsenteret af den danske brancheorganisation Dansk Erhverv.

Læs mere om Lys på Børsen og festivalens andre lysinstallationer her.

Foto: Copenhagen Light Festival

20200201