Design denmark

Dansk Erhverv: Konkurrenceretlige udfordringer ved konsortier

Kom til Godmorgen-møde med Dansk Erhverv og Plesner og hør om mulige konkurrenceretlige problemer forbundet med konsortier, herunder i lyset af Højesterets dom i Vejstribesagen, og hvad man kan gøre for at undgå dem.

Under visse omstændigheder kan det være i strid med konkurrencereglerne, hvis virksomheder indgår i konsortier og afgiver fælles tilbud på offentlige eller private udbud. Det ses senest af Højesterets dom af 27. november 2019 i Vejstribesagen. På baggrund af retspraksis og konkurrencemyndighedernes vejledning giver vi et overblik over, hvornår konsortier kan give anledning til konkurrenceretlige problemer, og hvad virksomheder kan gøre for at undgå at overtræde konkurrencereglerne.

Oplægsholder: Daniel Barry, Partner og advokat v/Plesner
Daniel er leder af Plesners team for EU- og konkurrenceret. Han rådgiver om alle områder inden for konkurrenceret, herunder konsortier og andre samarbejder mellem virksomheder, og bistår virksomheder i både sager for konkurrencemyndighederne og tvister med andre virksomheder. Daniel er medlem af Danske Advokaters Fagudvalg for Konkurrenceret.

Praktisk
Dato: 26. februar 2020
Tid: 09.00 – 10.00
Sted: Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø
Pris: Gratis for medlemmer af Dansk Erhverv / Øvrige interesserede kan købe billet til 550 kroner ekskl. moms.
No-show gebyr: 500 kroner ekskl. moms

Tilmeldingsfrist: 21. februar 2020
Afmeldingsfrist: 24. februar 2020

Tilmeld dig her.

20200226