Design denmark

Social Media boost for designere med fokus på on-line salg

Design denmark inviterer til ”WALBUM BOOST!”

Bliv tydeligere, sjovere og mere målrettet på de sociale medier. Brug din kreativitet.

At være kreativ handler ikke kun om at skabe produkter, services og design. Det kræver i den grad kreativitet når du vil skabe forretning og ikke mindst når du kommunikerer.

So go grab them!

Lær at udnytte det samme “skaberunivers” når du navigere rundt på de sociale medier og forstå de forskellige platformes respektive muligheder, begrænsninger og styrker. Det kræver at du er skarp i din egen unikke historie og får defineret din specifikke “røde tråd “ så du kan skelne dig ud i mængden.

Kan du i din nuværende situation føle dig begrænset – i tvivl – blokeret, i forhold til hvilken vej du skal vælge? Hvilke medier der supplere din kreative proces? Og hvor du egentlig er på vej hen i din formidling? Så hop med ombord på denne tur gennem øjenåbnennde muligheder lige til at plukke af.  Spørg og få svar Bliv inspireret, klogere og klædt på til at fremme din agenda på SOME.

Aftens taler Dorthe Walbum, startede i 2001 med DK første webshop af kunst og design produkter. Samtidig har hun skabt netværk, holdt foredrag, undervist flere tusinde kunstnere og designere til at kunne leve af deres kreativitet. Dorthe er Founder af creatives.nu app´ en – som er salgskanalen til etablerede og upcoming designere/kunstneres produkter der skaber trafik til deres egen landing-page.

Dorthe Walbum vil give dig og din forretning et kærligt men bestemt energi boost. Hun hjælper dig med at sætter lup på din process og præsenterer dig for konkrete øvelser, der kan støtte dig med at få øje på din virkelighed og din vision fremadrettet på de sociale medier.

Praktisk: 
Dato: 10. september
kl.: 16.00 – 19.00
Sted: Design denmark, Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K.

Program:
16.00 Ankomst
16.15 Velkomst v. Abelone Varming
16.30 Dorthe Walbum – egen historie
Pause – networking
17.20 Øvelser – kærlig men bestemt råd og vejledning
18.20 Afrunding – opsamling
19.00 Tak for i dag.

Tilmeld dig. Mød op. Lyt. Spørg. Lær. Gå klogere hjem.

En aften fyldt med Inspiration · sociale medier der styrker din kreative proces · svar på dine spørgsmål · øvelse til at bryde dine begrænsninger

Tilmelding  

20180910