Design denmark

Jule DesignBar - oplev BLOX indefra

Foto: BLOX, Rasmus Hjortshøj 

BLOXHUB og Design denmark inviterer til årets sidste DesignBar med glögg, rundvisning på BLOX og oplæg af Mads Quistgaard, Partner og Culture Director hos Urgent.Agency.

Torsdag den 13. december har du muligheden for at komme til året sidste DesignBar og ønske god jul til dine designkollegaer hos BLOX. Udover glögg og julestemning vil der være designfaglige oplæg med fokus på byudvikling og rundvisning i BLOX, som er meget mere end en bygning.

Oplæg af Frederik Tauber, Chief Commercial Officer hos BLOXHUB.
BLOXHUB er et fagligt netværk og kontorfællesskab for bæredygtig byudvikling. De matcher deres medlemmer med nye partnere og bruger videndeling og samarbejde som drivkraft for innovation, vækst og eksport. Frederik vil give en introduktion til BLOXHUB, hvor han vil fortælle, hvad ‘hubben’ står for, og hvad man som medlem kan bruge den til. Efterfølgende vil der være en rundvisning i bygningen og dens faciliteter.

Oplæg af Mads Quistgaard, Partner og Culture Director hos Urgent.Agency.
Urgent.Agency er et kultur- og designbureau med speciale i at udvikle sammenhænge mellem mennesker, identiteter, kulturer og rum. Mads vil i sit oplæg have fokus på designer og arkitekt i samarbejde – og hvad der sker på området. Hvilken symbiose opstår der mellem dem? Hvis overhovedet nogen? Derudover vil han tale om dele-boliger i fremtiden samt Urgents egne erfaringer på området.

Program
16.30 Velkomst
16.40 – 17.00 Oplæg af Frederik Tauber
17.00-17.15 Rundvisning i BLOXHUB (ikke hele bygningen)
17.15-17.45 Oplæg af Mads Quistgaard
17.45-18.30 Glögg og netværk
18.30 Tak for i dag og god jul

Praktisk
Dato: 13. december
Tid: 16.30-18.30
Sted: BLOX Bryghuspladsen 8, indgang C, 3. etage 1473 København K

TILMELD DIG HER 

20181213