Design denmark

Designfaglighed, der gør en forskel #2

DEBATARRANGEMENT PÅ STATENS VÆRKSTEDER
Vær med, når Design denmarks aktivitetsudvalg endnu engang dedikerer en eftermiddag til inddragende debat om brugen af designfaglighed. 
Mød 3 inspirerende designprofiler. Hør dem fortælle om, hvordan de arbejder med designprocesser og kompetencer inden for så forskellige områder, som digitalt design, bæredygtig beklædning og designrådgivning.

Mød Lars Thøgersen, design thinker/maker, Klaus Samsøe, beklædningsdesigner og Jesper Fagerlund, designer og partner i GRANYON. De tre vil sætte tankerne i gang med ultrakor- te oplæg om brugen af designfaglige redskaber i deres daglige virke og byde op til debat om:

  • Hvad er det design gør og kan forventes at gøre i fremtiden?
  • Hvordan skaber vi værdi gennem design?
  • Hvordan udvikler vi et fælles sprog i designfaget?

Arrangementet byder op til gruppedebat og paneldiskussion. Vi ønsker at åbne op for hvordan vi opfatter og forklarer design, så det som begreb bliver mere samlet og fuldt ud værdsat af kunder og partnere.

Fremtidens brug af og efterspørgsel på design er afhængig af, om vi har kendskab til variationer af designmetoder og discipliner. Vi håber at arrangementet kan åbne op for at de nere designfeltet endnu skarpere og være med til at kaste lys på designmetoder og processer og disciplinært håndværk.

TID
05.03.18
KL. 16:00: -18:30.
Vi starter præcis kl 16.

STED
Statens Værksteder for Kunst & Design 3. sal.
Strandgade 27B, 1401 København K

PDF Invitation

Tilmelding

20180305