Design denmark

Vil du være med til at indrette fremtidens flydende hoteller?

Dansk design skal sælges til krydstogtsindustrien, der er den hurtigst voksende del af den globale turismeindustri. Kom til gratis informationsmøde og hør hvordan.

Onboard Danish Design er et nyt projekt, der skal bygge bro mellem et globalt krydstogtmarked i stor vækst og virksomheder, der leverer dansk design og indretningsløsninger. Målet er at skabe grobund for et nyt dansk eksporteventyr ved at hjælpe danske virksomheder ind på krydstogtmarkedet. Projektet er styret af Eksportforeningen og er støttet med 4,5 millioner fra Industriens Fond.

Gennem projektet får virksomheder rådgivning og sparring fra eksperter og virksomheder, der har indgående kendskab til industrien. På den måde bliver din virksomhed rustet til selv at blive leverandør til krydstogtindustrien og få del i det store potentiale.

Deltag i gratis informationsmøde, og hør mere om projektet og mulighederne
Du vil blive sat ind i projektet, dets forløb og aktiviteter. Efter mødet ved du mere om branchen, markedet og aktørerne og har baggrundsviden til at vurdere, om det er din virksomhed, der skal ride med på krydstogtbølgen.

Hvem er mødet relevant for
Mødet er relevant for virksomheder, der er leverandør af design – og interiørløsninger, som synes, at det kunne være spændende med et nyt lukrativt forretningsområde.

Fakta om Onboard Danish Design

  • Eksportforeningen og netværket Danish Cruise & Ferry Group står bag projektet, som Industriens Fond bidrager til med 4,5 millioner kroner.
  • Samarbejdspartnerne er Danish Design Center, Lifestyle & Design Cluster og Træ- og Møbelindustrien.
  • Projektet vil åbne et nyt marked for danske eksportvirksomheder inden for indretningsløsninger og designprodukter.
  • Onboard Danish Design ruster virksomheder til at levere til krydstogtindustrien, hvor kunder, krav og salgsprocesser adskiller sig fra salg til landbaserede projekter.
  • Projektets aktiviteter omfatter infomøder, potentialeafklaringsforløb, forretningsudvikling, videndeling, workshops og kundebesøg sammen med industriaktører og designkapaciteter.
  • Onboard Danish Design løber over tre år, og herefter kører Eksportforeningen indsatsen videre i regi af industrinetværket Danish Cruise & Ferry Group.

Praktisk
Dato: 27. maj 2019
Tid: 14.00 – 17.00
Sted: Børsen, Slotsholmsgade 1217 København K
Tilmelding: Det er gratis at deltage – du kan tilmelde dig her

Du kan læse mere om projektet her

20190527