Design denmark

Engineering, business & design – Vækst gennem tværfaglige samarbejder, IDA, Djøf og Design denmark

Engineering, business & design – Vækst gennem tværfaglige samarbejder, IDA, Djøf og Design denmark

Engineering, business & design
Vækst gennem tværfaglige samarbejder

Djøf, IDA og Design denmark inviterer medlemmer til konference med fokus på business og kreativitet via tværfaglige samarbejder torsdag den 19. maj 2016. 

 

Moderator: Morten Grøn, CEO, Design denmark

Få gode råd om tværfagligt samarbejde og succesrige business-cases, når de tre store faglige organisationer Djøf, Ingeniørforeningen IDA og brancheorganisationen Design Denmark, med tilsammen over 200.000 medlemmer i Danmark, inviterer til halv-dagskonference.

Mød blandt andre Hummels ejer Christian Stadil, partner i design- og innovationsvirksomheden MOEF, Kristoffer Kelstrup og Jakob Balslev, CEO og founder af Rokoko Electonics, som har gjort gode erfaringer med at bringe forskellige fagligheder som økonomer, jurister, ingeniører, designere og arkitekter sammen.

Tværfaglighed, business og innovation
Konferencen vil give eksempler på, hvordan samarbejde på tværs af Djøf, IDA og Design denmark kan resultere i konkret innovation og vækst. Og du får selv en mulighed for at møde andre fagligheder og høre motiverende eksempler på virksomheder, der har nedbrudt barrierer og er kommet godt fra start.

Program

Kl. 14:30 – 15:00
Velkommen og registrering. Kaffe, kage og frugt ved ankomst

Kl. 15:00 – 15:10
Velkomst v. DJØF, IDA og Design denmark

Kl. 15.10 – 16.10
Christian Stadil, CEO, Thornico A/S
Christian Stadil er en af Danmarks mest karismatiske erhvervsledere. Han ejer virksomheden Thornico A/S, som driver forretning inden for fødevarer, teknologi, sport, mode, shipping, ejendomme, finansiering, livsstil og internet baserede virksomheder. Mest kendt er Hummel. Christian Stadil er en populær foredragsholder i Danmark og internationalt. Han sidder i flere nationale og internationale tænketanke. Christian Stadil er medforfatter til bestsellerne ”Company karma” som han har skrevet sammen med professor Steen Hildebrandt og ”I bad med Picasso – sådan bliver du mere kreativ” sammen med professor Lene Tanggaard. I 2014 blev han udnævnt til adjungeret professor på Copenhagen Business School. Christian Stadil er deltager og investor i tv-successen ”Løvens Hule”.

Kl. 16:10 – 16:40
2 cases præsenteret af succesfulde iværksættere, der fortæller om værdien ved at gå sammen med andre fagligheder

  • Kristoffer Kelstrup, Partner og CO-founder, Innovationshuset MOEF Kristoffer Kelstrup er medstifter af MOEF, og har gennem mere end 14 år været med til at løse udfordringer, som har flyttet grænserne for, hvordan man kan udvikle og realisere idéer, der opstår i samarbejdet mellem passionerede mennesker. MOEF arbejder designbaseret med prototyping og produktudvikling for offentlige og private.
  • Jakob Balslev, CEO, Founder, Rokoko Electronics
    Jakob blev kåret til Danmarks bedste kreative iværksætter i 2013 og stiftede i 2014 virksomheden Rokoko. Rokoko har opfundet en sensorbaseret motion capture-dragt, som selskabet bl.a. bruger til behandling af børn med autisme ved hjælp af levende animationsfigurer. Teknologien i sig selv er spået til at kunne blive en game changer i film- og spiludvikling. Rokoko har i dag kontorer i San Francisco og København og består af 20 mennesker fra vidt forskellige industrier og baggrunde.

Kl. 16.40 – 17.00
PAUSE

Kl. 17.00 – 17.30
2 cases præsenteret af succesfulde iværksættere, der fortæller om værdien ved at gå sammen med andre fagligheder

  • Mickey Madsen, CEO og co-founder i Nordic Power Converters
    Mickey Madsen er stifter af og CEO i Nordic Power Converters, der som de eneste i verden udvikler strømforsyninger til LED belysning baseret på VHF teknologi. Teknologien gør det muligt at lave strømforsyninger, der er op til 5 gange mindre og holder 2-5 gange længere end andre produkter på markedet. Siden virksomhedens etablering i 2014 er den vokset til 16 ansatte. Både Mickey og NPC har modtaget adskillige priser.
  • Lars Ettrup, CEO og co-founder i Linkfire
    Lars Ettrup har været involveret i flere danske startups og var i 2013 med til at stifte Linkfire, som er et markedsføringsværktøj, der sørger for, at forbrugere bliver dirigeret til deres foretrukne musiktjenester, når de streamer eller downloader en sang eller et album. Linkfire har haft en imponerende vækst og har nu 27 medarbejdere.

Kl. 17.30 – 18.00
PANELDEBAT
Paneldebat med oplægsholderne fra de 4 cases. Vi debatterer hvad der skal til for at skabe en virksomhed med flere fagligheder og hvilket potentiale, der ligger i dette. Og hvad de forskellige foreninger kan gøre for at styrke matchmaking på tværs

Kl. 18:00 – 18.10
Tak for i dag

v. Djøf, IDA og Design denmark

 Kl. 18:10 – 19:00
Buffet, øl, vin og vand
Mød hinanden på tværs af de tre organisationer og benyt lejligheden til at udvide og styrke dit netværk og dermed din forretning  

Sted
IDAs Kongressal, Ingeniørhusets Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Pris
Alle er velkomne. Konferencen er gratis for medlemmer af en af de tre organisationer. For ikke-medlemmer koster konferencen kr. 300,-.

Tilmelding
Medlemmer af Design denmark kan tilmelde sig her

 

20160519