Design denmark

Going to Tokyo

Kom og hør hvordan du som designer og designvirksomhed, nu med støtte, råd og vejledning, kan etablere kontakter og business i Japan. Design denmark og Ayanomimi udvider konceptet ‘How to Tokyo’ med en tur til Japan, nærmere betegnet, Tokyo i efteråret 2018.

Design denmark samarbejder lige nu med to forskellige aktører om at skabe matchmaking og personlige relationer mellem danske designere og japanske virksomheder – primært i Tokyo.

Du vil til arrangementet kunne høre mere om de to promoveringsspor vi er i gang med at etablere:

SPOR 1
Det ene spor er en del af Design denmarks: HOW TO TOKYO projekt, med særligt fokus på at skabe personlige relationer – danske designere og japanske virksomheder imellem.

Design denmark og Ayanomimi planlægger, som en del af vores HOW TO TOKYO tretrinsraket, en studietur med fokus på designaktiviteter, branding af dansk design og danske designvirksomheder og skabelse af personlige relationer til virksomheder i Tokyo. Kontakt Aya Okamura for yderligere information ayanomimi@gmail.com  Program, pris og officiel tilmelding vender vi tilbage med ultimo august.

SPOR 2
Det andet spor er i samarbejde med Væksthus Hovedstaden, hvor du som virksomhed kan indgå i et vækstprogram – oprettet og finansieret af EU midler til at etablere kontakter med og forretning på det japanske marked.

Er din virksomhed sat i verden for at indtage verdensmarkederne og få international succes? Og står I klar til at se udover Europa og se mod døren til Asien; Japan. Så kan Vækst gennem Internationalisering (VGI) være med til at give dig og din virksomhed det bedst mulige afsæt.

Vækst gennem Internationalisering er et program, der hjælper dig med at forbedre dit grundlag for international skalering, og i denne skræddersyede version har vi fokus på Japan. Vi starter ud med to workshops og individuel sparring for at sikre, at du og din virksomhed er bedst muligt klædt på til at møde en anderledes forretningskultur, og dermed sikre at du både fokuserer på de rigtige samarbejdspartnere og får skabt et overblik over, hvad der kræves af ressourcer. Sammen udarbejder vi en plan og tager afsted til Tokyo, Japan for at mødes med potentielle samarbejdspartnere, influencers etc. Vi hjælper dig med at få opsat et individuelt mødeprogram (som del af programmet får du op til 70.000 kr. til indkøb af eksperter), der passer præcist til dine behov. Derudover afholder vi et fælles event på den danske ambassade i Tokyo. Kontakt Louise Dyrhberg for yderligere information: ldy@vhhr.dk

Lyder det interessant og relevant for dig som designer eller designvirksomhed? Så tilmeld dig vores informationsarrangement:

Praktisk: 
Dato: 20. august
kl.: 8.30 – 10.00
Sted: Design denmark, Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K.

Tilmeld dig her

20180820