Design denmark

Inspirationsseminar om Co-creation Management på SDU

Co-creation tilgangen bygger på en erkendelse af, at ingen enkeltstående organisation eller person har den tilstrækkelige viden og kompetence til på egen hånd at kunne løse komplekse problemer og til selv at kunne drive en frugtbar udvikling igennem.

Kom til inspirationsseminar om Co-creation management og få et indblik i hvordan det i praksis kan bidrage til innovation og udvikling i din organisation.

Ingen enkeltstående personer har den tilstrækkelige viden og kompetence til, på egen hånd, at kunne løse komplekse problemer. Få et indblik i hvordan Co-creation Management i praksis kan bidrage til innovation og udvikling i din organisation. Co-creation Management er en kreativ og kollaborativ tilgang til udvikling. Her kan mange af virksomhedens eller organisationens stakeholders bidrage med nytænkning, hvilket kalder på særlige ledelsesmæssige kompetencer.

Du vil få inspiration til, hvordan Co-creation Management kan have værdifulde vinkler til, at arbejde med konkrete problemstillinger både i ledelsesmæssige og i  løsningsorienterede sammenhænge. Forskerne vil inddrage en konkret virksomhedscase hvor Co-creation management er anvendt.  Arrangementet er udbudt i samarbejde med Business Kolding.

Direktør Jytte Reinholdt fra Fynsk Erhverv udtaler:
“Co-creation er et nyttigt værktøj i enhver virksomhedsleders værktøjskassen.  Gennem dialog og involvering af kunder og samarbejdspartnere åbner vejene sig til værdifuld viden og indsigt i markedet.  Det giver virksomhederne muligheden for at skabe nye innovative produkter og services til dækning af kundernes erkendte såvel som uerkendte behov.  En klar konkurrencefordel for de virksomheder, der bringer dette værktøj i spil og den sikre vej til brugerdrevet vækst.”

Program for onsdag den 14. november 2018 kl. 07.45-10.00

 • Ankomst  og morgenmad
 • Velkomst v/ Business Kolding
 • Introduktion til ”Hvad er Co-creation Management?”
 • Inspirationsworkshop faciliteret af forskerne:
  Steffen Korsgaard professor MSO på Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på SDU
  Suna Løwe Nielsen lektor ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på SDU
  Poul Rind Christensen professor ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på SDU
  Marianne StorgaardAdjunkt ved institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på SDU
 • Drøftelse i plenum
 • Tak for i dag – netværk

Tilmelding
Tilmeld arrangementet
Bemærk; Der er begrænset antal pladser. 

Deltagerprofil
Inspirationsseminaret henvender sig til en bred vifte af professioner.  Fællesnævneren for alle deltagere (hvad enten du kommer fra en offentlig eller privat organisation) er troen på at co-creation processer er en givtig vej til innovation, og lysten til at lære at lede denne type processer.

Praktisk
Dato: 14. november
Tid:Kl. 07.45 – 10.00
Sted: SDU Kolding
Universitetsparken 1,  6000 Kolding
Lokale 61.01 – gæstecaféen (Tag elevatoren op til 6. sal)

Parkering
Der er gratis parkering ved universitetet, blot husk at registrer din nummerplade på standerne lige indenfor  indgangspartierne. SDU Kolding parkering (oversigts kort)

Kontakt os for spørgsmål
Helle Bøcher
Virksomhedskonsulent SDU
Tlf. 93507407
Email:heboe@sdu.dk

20181114